آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۵۷۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

جوانان بدنه فعال، پویا و پُر انگیزه مجلس در گام دوم انقلاب اسلامی

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان و رئیس کمیته علمی زن و خانواده کنگره بین المللی اندیشه­‌های قرآنی رهبرانقلاب نقش جوانان در شکل­ گیری مجلس انقلابی در گام دوم انقلاب اسلامی را تشریح کرد.
جوانان بدنه فعال، پویا و پُر انگیزه مجلس در گام دوم انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زینب طیبی عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان و رئیس کمیته علمی زن و خانواده کنگره بین المللی اندیشه­‌های قرآنی رهبرانقلاب، در پاسخ به پرسشی در خصوص نقش جوانان در شکل­ گیری مجلس انقلابی در گام دوم انقلاب اسلامی می­‌گوید:


جوانان بدنه فعال، پویا و پُر انگیزه مجلس در گام دوم انقلاب اسلامی

 زینب طیبی نایب رئیس اتحادیه جهانی زنان مسلمان گفت: جوانی، طراوت، بالندگی و نشاط مجلس انقلابی در گام دوم انقلاب اسلامی، در گرو موتور محرکة جوانان آرمان گرا، واقع بین، کارآمد، فسادستیز، مسئولیت­ پذیر و غیر­محافظه­ کاری است که محور حرکت و مرکز تلاش و تحرک انقلاب بوده و هستند. این مهم در بیانیه­ گام دوم انقلاب اسلامی به­روشنی آمده است و چهل و یک­بار اشاره به جوانان در منشور گام دوم انقلاب، بیانگر آن است که جوانان اندیشمند، خلاق، فعال، دارای ابتکار عمل، هوشیار و اندیشمند، باید شانه­ های خود را با نگاه انقلابی و عمل جهادی، در همة عرصه­­ های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی، زیر بار پذیرش مسئولیت برای تبدیل نمودن ایران عزیز به الگوی کامل نظام پیشرفتة اسلامی برند، اما محقق شدن این امر در کنار حضور و فعالیت بانشاط و پرشور جوانان، با اعتماد، تحویل مسئولیت­ها و مدیریت­های کلیدی نظام به نسل جوان و فرصت دادن و اعتماد به این نسل است. به یقین این کار باید از نیرو‌های انقلابی در صحنه شروع شود و حضور جوانان در مجلس شورای اسلامی و تصویب قانون در مجلس برای به­ کارگیری جوانان در پست­های کلیدی کشور، به دور از رانت، آقازاده­ پروری و بر­اساس شایسته سالاری، امری مهم و لازم الاجراست.


سابقة چهل ساله نظام اسلامی بویژه دهه اول انقلاب نشان می­دهد که هر کجا به جوانان میدان داده شده است، رشد، خلاقیت، بالندگی و پیشرفت به همراه داشته است. به نظر می­رسد ضعف­ها، کاستی­ها، خسارت­ها و برخی عقب ماندگی­ها در کشور برای وضع، تحقیق و تفحص و نظارت بر اجرای قوانین، ناشی از بی­توجهی به­ شعار‌های انقلاب و غفلت از جریان انقلابی جوانان، نداشتن روحیه و عمل جهادی، پای بند نبودن به­ارزش­های دینی و الهی و تن ندادن به راه حل­های داخلی و استفاده از ظرفیت جوانان مؤمن و اعتماد به توان آنان در مسیر رشد، پیشرفت و ترقی کشور است.


مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی مدیریّت کشور است که لازمه­ی آن برخورداری از نمایندگانی جوان، مؤمن و انقلابی، دانا و کاردان، پرانگیزه و باتلاش، مسئولیت پذیر، آماده عمل و تلاش جهادی، داوطلب و فداکار، دارای گردن برافراشته در مقابل دولت­های متکبر و مستکبر، دارای همت، هوشیاری، سرعت عمل و ابتکار، دارای نگاه و روحیه انقلابی، در میدان و پای کار، محقق و اندیشمند، امیدوار و خوش­بین به آینده و با شاخصه‌هایی نظیر ساده‌زیستی، مسئولیّت‌پذیری در تصویب، تحقیق و تفحص و نظارت صحیح بر قوانین و مصوبات، مردمی بودن، حلال مشکلات اساسی کشور، فساد ستیز، دارای تعامل قانونی و شرعی با دیگر دست‌اندرکاران مدیریّت کشور، غیرجوزده و پای بندی به قانون اساسی است. آنچه امروز از جوانان و مسئولین نظام انتظار می­رود آن است که جوانان، با ایمان، اراده و عزمی راسخ در همة نظامات جمهوری اسلامی بویژه قوه مقنّنه، بار سنگین اداره کشور را بر دوش کشند و میدان­دار و موتور پیشران حرکت­های عظیم انقلاب باشند. بی­شک، در این میدان، نقش نمایندگان جوان و انقلابی مجلس شورای اسلامی در نزدیک کردن انقلاب اسلامی به آرمان بزرگ تمدن نوین اسلامی و طلوع خورشید ولایت عظمی- اواحنا فداه- با جهاد بزرگ جوانان برای ساختن ایران اسلامی بزرگ، راندن ترس و ناامیدی و پرورش نهال امید به آینده در خود و دیگران، تلاش برای بسط و استقرار عدالت علوی، ایجاد جهش در پیشرفت مادی و معنوی کشور و جهاد همه جانبه و هوشمندانه برای مقابله با ترویج سبک زندگی غربی با وضع و نظارت بر قوانین، انکار ناشدنی است. در این مسیر، آنچه یاریگر جوانان مؤمن و انقلابی است، استقامت و انقلابی ماندن است: «فَاستَقِم کَما اُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَک» ­ (هود:۱۱۲): هم خودت استقامت کن و ایستادگی کن در این راه، هم کسانی که با تو به سمت خدا حرکت کردند، ­آن‌ها ایستادگی­ کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار