کد خبر:۱۱۹۴۴۷۹
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با دانشجو:

توجه به دانشگاه، شاه‌کلید عبور از افت علمی است/ باید در علم پیشرو باشیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: افت علمی که در دانشگاه‌ها وجود دارد را باید پذیرفت و افت علمی علت‌های متفاوتی دارد از جمله اینکه دولت‌ها شاید توجه کمتری نسبت به دانشگاه داشته اند.

توجه به دانشگاه، شاه‌کلید عبور از افت علمی

حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در رابطه با مرجعیت علمی گفت: مسئله‌ای که وجود دارد این است که ما بتوانیم اقتدارعلمی خود را پیدا کنیم و برای رسیدن به این اقتدار باید توجه ویژه‌ای به دانشگاه‌ها و رشته‌های علوم پایه داشته باشیم، انقلاب‌های علمی از علوم پایه نشأت می‌گیرد و به انقلاب‌های صنعتی و فناوری و شرکت دانش بنیان، محصول سریز می‌شود.

وی افزود: افت علمی که در دانشگاه‌ها وجود دارد را باید پذیرفت این افت علمی، علت‌های متفاوتی دارد از جمله اینکه دولت‌ها شاید توجه کمتری نسبت به دانشگاه داشته اند و نگاه ما بیشتر به محصول  بوده تا علم و این جریان علم به محصول را نتوانستیم برقرار کنیم.

افشین در ادامه خاطر نشان کرد: در دوره خود تلاش می‌کنم که به دانشگاه‌ها توجه کنم و از پژوهشگران دکتری و پایان نامه آنها نیز حمایت می‌کنم. از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد در حوزه‌های لبه علم ما پشتیبانی ویژه ای می‌کنیم.

معاون علمی در ادامه گفت: برنامه ویژه‌ای برای آزمایشگاه‌ها داریم، هدف ما از این برنامه  تجمیع آزمایشگاه‌ها است که آزمایشگاه مدرن و پیشرفته‌ای برای کشور داشته باشیم که افراد محقق‌ بتوانند تحقیقات خود را در مجلات دنیا چاپ کنند و در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشند.

افشین در پایان خاطر نشان کرد: باید در علم پیشرو باشیم یعنی اینطور نباشد که یک علم به وجود بیایید و ما بگویم که حول آن فناوری ایجاد کنیم ما خودمان با توجه به ذات نیرو‌های انسانی که داریم و با توجه به نخبگانی که در کشور داریم در علم پیشرو باشیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار