به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا صفابخش در اختتامیه مسابقات هوش مصنوعی با بیان اینکه این مسابقه تاکنون ۸ دوره آن برگزار شده است افزود: این مسابقات شامل بیش از ۵۰ رقابت مختلف در طی این ۸ دوره بوده که بیش از هزار و پانصد محقق در قالب بیش از هزار تیم در آن حضور داشتند.
وی هدف از برگزاری این رقابت راه حل مسائل صنعت عنوان کرد و اظهار کرد: با طرح این مشکلات در قالب رقابت ها، تیمها میتوانند برای این مسائل راهکار ارائه دهند. از این رو مسائل طرح شده در این رقابتها به گونهای طرح میشود که حامیانی از صنعت داشته باشد.
صفابخش حل مسائل مبتلابه صنعت را از ویژگیهای این رقابتها ذکر کرد و یادآور شد: اولین دوره این رقابتها در سال ۹۱ در ۷ رشته برگزار شد و در دومین دوره آن در سال ۹۲ در ۱۰ رشته برگزار شده است.
رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر یا بیان اینکه این رقابت در سال ۹۷ در ۵ رشته برگزار شده است خاطر نشان کرد: این رقابتها در سال ۹۸ در ۳ رشته، و ششمین دوره در سال ۱۴۰۱ در ۸ و هفتمین دوره آن در ۴ رشته و هشتمین دوره که امسال بوده در ۵ رشته میزبان تیمهای حاضر بوده است.
وی با اشاره به جزئیات هشتمین دوره رقابتهای هوش مصنوعی توضیح داد: در این دوره ما از حمایتهای مادی و معنوی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهرهمند شدیم.
صفابخش برگزاری رویدادهای جنبی را از دیگر برنامههای این رقابتها نام برد و افزود: در این دوره از رقابتهای هوش مصنوعی ۴ دوره آموزشی برگزاری شد و یک مسابقه بین المللی نیز برگزار شد که تیمهایی از سایر کشورها حضور داشتند.
وی برگزاری مسابقهای برای پروژههای پایان نامههای کارشناسی در حوزه هوش مصنوعی را از دیگر برنامههای جنبی این رویداد ذکر کرد و گفت: در این رویداد برترین پروژههای هوش مصنوعی انتخاب شد.
صفابخش اطهار کرد: در دورههای آموزشی این دوره از مسابقات، سرفصلهایی برای هر بخش این مسابقه تعریف کردیم که از سوی ۱۵ نفر از اساتید تحصیلات تکمیلی و متخصصان صنعتی برگزار گردید و این اساتید در یک دوره ۵ هفتهای این سرفصلها را به صورت مجازی به شرکت کنندگان ارائه کردند.
رییس مسابقه هوش مصنوعی با اشاره به بخش بین المللی این رقابت گفت: این بخش با عنوان تصدیق هویت گوینده تعریف شده بود و ۲۵ تیم از کشورهای مختلفی، چون کانادا، چین، مصر، المان، کره جنوبی، هند، آمریکا و ایران حضور داشتند.
وی یکی از عناوین مسابقه داخلی وملی این رقابت را پیش بینی بازار سهام با حمایت شرکت کارگزاری پیشرو دانست و اظهار کرد: دستیار هوشمند مالی با حمایت شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش، مسابقه پیش بینی وفاداری مشتریان با حمایت شرکت شاتل و مسابقه بازشناسی گوینده که با حمایت ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی از دیگر عناوین این مسابقات به شمار میرود.
صفابخش با بیان اینکه مسابقه پروژههای برتر کارشناسی نیز با حمایت شرکت بیمه سامان برگزار شد، یادآور شد: در این رقابتها ۵۵۰ تیم شرکت کردند که از این تعداد ۳۰ تیم به مرحله نهایی راه یافتند و امروز آخرین تلاش خود را برای موفقیت در حضور داوران انجام دادند.
وی ادامه داد: به برگزیدگان نهایی هر یک از مسابقات این دوره از سوی حامیان ۱۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا میگردد.