به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۸ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران در نامهای به رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به مسائل پیش آمده در ماجرای مالکیت هفت تپه و مسائلی پیرامون مدیریت خانم عالی پور در سازمان خصوصی پرداختند که متن آن به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام والمسلمین پژمانفر ریاست محترم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی
مجلس به عنوان نماینده ملت و پاسدار قانون اساسی محل رجوع مردم و ضعفا برای احقاق حق ایشان در برابر زورگویان و فاسدان است.
همانا نظارت بر اعمال دولتها نیز احتیاج به نظارت مردمی به واسطه نهاد نمایندگی ایشان که همان مجلس شورای اسلامی دارد.
امروز که پروندههای متعدد مفتوحه خصوصی سازیهای فساد آلود برتن جامعه کارگری و صنعت ایران زخم زده است؛ جامعه و جریان دانشجویی که برای بازگشت اموال به ثمن بخس رفته ملت در سالهایی نه چندان دور بسیج شده بود دیگر تحمل بازگشت به دوره سیاه مالکیت آقازادههای رانت خواربر کارخانههای سودده و کارگران سرافراز را ندارد.
متاسفانه امروز که خانم زهره عالی پور متهم ردیف سوم در فساد پالایشگاه کرمانشاه و کسی که در دادگاه به دلیل دست داشتن در پروندههای فساد نیشکر هفت تپه محکوم شده است و طبق رای دادگاه تا زمان حکم نهایی از گرفتن پستهای کلیدی منع شده است بر جایگاه ریاست سازمان خصوصی سازی تکیه زده است.
فارغ از آنکه هنوز برای هیچ کس مشخص نشده سرنوشت حکم منع به کارگیری ایشان در پستهای حساس به کجا رسیده است که اگر هنوز حکم پابرجا باشد این عمل دولت خلاف قانون است و وای به حال مردمی که نمایندگان شان برای نقض آشکار حکم دادگاه دم بر نیاورند
اینکه فردی با دست داشتن در فساد بر مسند سازمان خصوصی سازی نشسته است به این معناست که گویا در این کشور هیچ فرد پاک دستی وجود نداشته که حال یک مجرم را به این سمت برگزیدهاند.
قطعا وزیر محترم اقتصاد باید نسبت به انتخاب چنین فردی برای سمتی به این حساسیت پاسخگو باشد و نمیتوان همچنان به بهانه وفاق مقابل تصمیمات غیر قانونی یا حداقل غیر عقلانی سکوت کرد. آیا قرار است شخصی که در پرونده پالایشگاه کرمانشاه و نیشکر هفت تپه متهم و مجرم است برای آینده پالایشگاه کرمانشاه و پالایشگاه کرمانشاهها تصمیم گیری کند؟ تا کی قرار است اموال بیت المال به آقازادههای نزدیک به حلقه قدرت واگذار شود؟
اما مسئلهای که بسیار مهمتر است بازگشت جریانی به تفکر مرکزی تیم اقتصادی دولت است که فاجعههای دهه نود را آفرید و برای کوچک سازی دولت با رانت دادن به سرمایه داران و حلقههای نزدیک به باند سیاسی خود به جای تقویت تعاونیهای مردمی و بخش خصوصی واقعی که در حوزه فعالیت شرکتهای واگذار شده اهلیت و صلاحیت دارند قرار بر این دارد که فرماسیون اجتماعی ایران را با دوپینگ حراج اموال و کارخانههای دولتی به نفع خود تغییر دهد. رمز واگذاریهای عجیب در کشور مانند رشت الکتریک هفت تپه هیکو و … همه ذیل این برنامه تعریف میشود.
متاسفانه اظهار نظر ناسنجیده ریاست محترم مجلس درباره زیان ده بودن کشت و صنعت هفت تپه که با رکورد تولید این کارخانه از ابتدا تاکنون در چند سال اخیر تطابقی ندارد قطعا توسط سودجویان مهر تاییدی بر روند ناموفق و پرفساد خصوصی سازیهای تاکنون بوده است.
قطعا تنها راه افزایش بهره وری کارخانههای دولتی فروش آنها نیست اجاره تحت مالکیت واگذاری به تعاونیها رقابتی شدن بازار واگذاری مدیریت و اصلاح ساختارهای نظارتی همه راههایی کم حاشیهتر برای این مهم است، اما گویی سود برخی در فروش هر چه سریعتر اموال دولت بوده و هست.
مطالبه جنبش دانشجویی از کمیسیون محترم اصل نود مجلس بدین شرح است؛
۱ درخواست ورود فوری به تفحص درباره حکم منع سپردن پستهای کلیدی به خانم زهره عالی پور؛ اگر حکم اولیه همچنان پابرجا باشد قطعا انتصاب ایشان به جایگاه کلیدی ریاست سازمان خصوصی سازی به ایشان غیر قانونی میباشد و هر چه سریعتر نمایندگان مجلس برای پاسداری از حریم قانون باید برای نقض این حکم اقدام نمایند.
از این بیانیه اعلام میشود در صورت بقای حکم منع سپردن پستهای کلیدی به شخص مذکور امضا کنندگان علیه خانم عالی پور و وزارت اقتصاد اقدام به شکایت خواهند نمود.
۲- در صورت تغییر حکم خانم عالی پور قطعا مجلس به عنوان نماینده ملت ایران حق طرح سوال و اخطار از وزیر محترم اقتصاد جناب آقای عبدالناصر همتی را به سبب انتخاب فردی که هم اکنون چند محکومیت و چند پرونده مفتوح دارد را برای خود محفوظ بدارد.
مطالبه قطعی و حتمی جنبش دانشجویی پاسخگویی وزیر اقتصاد در جلسه علنی خانه ملت خواهد بود.
ورود و تفحص در رابطه با نقش خانم عالی پور به عنوان رئیس سازمان در عدم اجرای حکم دادگاه در مورد استرداد پالایشگاه کرمانشاه و دوباره مطرح شدن واگذاری شرکت هفت تپه
همانا شخصی که در دو پرونده متهم شناخته شده است و ذی نفع میباشد نمیتواند بدون تعارض منافع در نقطه کلیدی ایفا نقش کند.
-۴- امکان شرح مسائل پالایشگاه کرمانشاه و نیشکر هفت تپه توسط نمایندگان کارگری آن واحدهای صنعتی و نمایندگان دانشجویی در کمیسیون برای پیگیری پرونده به صورت عادلانه با شنیده شدن صدای بی صدایان فراهم گردد.
امید است تنها امید کارگران مظلوم بعد از خدا نا امید نگردد مجلس باید در این حوزه از حقوق ملت دفاع نماید.
والسَّلامُ عَلَیْکُم وَرَحْمَهُ الله وَبَرَکاتُه
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی