کد خبر:۱۲۲۳۹۳
سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری:
حادثه طبس ید الهی است که از آسمان غیب به امداد مؤمنان آمد
سپاه قمربنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت سالروز شکست تاریخی آمریکا در طبس، اعلام كرد: حادثه طبس ید الهی است که از پس آسمان غیب به امداد مؤمنان آمد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، در بیاینه سپاه قمربنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری، شکست مفتضحانه شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار در طراحی حمله به ایران، نشانه ای از نشانه های قدرت الهی خوانده شده و آمده است: طبس یک حادثه زودگذر تاریخی نبود؛ بلکه ندای حقیقتی جاودان و ید الهی است که از پس آسمان غیب به امداد مؤمنان آمد.
این بیانیه مي افزايد: واقعه طبس و گرفتار شدن نیروهای آمریکایی در طوفان شن این صحرا، و شعله ور شدن آتش انتقام الهی علیه گردن کشان و مستکبران نمونه ای از وقایع استثنایی و معجزه آسای خداوند در عصر ما و یادآور حقیقتی روشن و جاودان در پهنه پهناور گیتی و درس عبرتی برای استکبار جهانی و سرسپردگان آنان است.
اين بيانيه تصريح کرده است: با پیروزی انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل از مقدرات ایران و بر هم خوردن معادلات و مناسبات سیاسی منطقه، قدرت های بزرگ و سلطه گر جهانی بویژه آمریکا، با احساس خطرات ناشی از پیامدها و بازتاب های خیره کننده انقلاب در سطح جهان، راهبرد دشمنی و رویارویی با نهضت امام خمینی (ره) و ملت ایران را اتخاذ کردند.
در این بیانیه آمده است: آمریکایی ها با غرور و اطمینان ناشی از پیش بینی نیروی انسانی کار آزموده و تجهیزات مدرن و کارآمد در شبانگاه پنجم اردیبهشت ماه سال 1358 در اوج حیرت و ناباوری ها با وقوع طوفان شن و برخورد بالگردهای متجاوز به یکدیگر، شکست سنگین و غیرقابل تصوری را متحمل، و سرانجام با لغو عملیات مجبور به فرار از خاک ایران شدند.
این بیانیه خاطرنشان كرده است: خیانت برخی از مسئولان و عناصر داخلی نفوذی و باقیمانده رژیم شاه خائن در بمباران بقایای هواپیمای منهدم شده آمریکایی در صحرای طبس که منجر به از بین رفتن تعدادی از اسناد و مدارک به جای مانده و شهادت یکی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد، هرگز از خاطر ملت ایران نخواهد رفت./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.