به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این جلسه بعداز تأیید ۷ پرونده متقاضیان ماده ۱۵، رئیس هیأت عالی جذب بر اجرای صحیح مصوبه جلسه ۳۴۶ هیأت عالی جذب مبنی برنحوه فعالیت دفاتر تحقیق در دانشگاهها تأکید داشتند تا از ماندگاری پرونده در دانشگاهها جلوگیری شود. ضمنا دستورالعمل تحقیقات مورد توافق قرار گرفت. سپس مقرر گردید کارگروههای صلاحیت عمومی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که دارای ۵ عضو کارگروه صلاحیت عمومی هستند مصوبات جلسات با حداقل ۳ رای و در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که ۷ عضو کارگروه صلاحیت عمومی دارند مصوبات حداقل با ۴ رای مورد تائید میباشد.
در این جلسه نماینده سازمان امور اداری و استخدامی گزارشی از تخصیص ردیف استخدامی به نیروهای قراردادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه دادند. مقررگردید برای افرادی از لیست ارسالی متقاضیان قراردادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سازمان امور اداری و استخدامی که اطلاعات کامل دارند، مجوز صادر شود و برای تعداد محدودی از متقاضیان که نقص اطلاعاتی دارند متعاقبا تا جلسه آینده رفع اشکال و مجوزدیگر با هماهنگی دو دستگاه صادر شود.
در ادامه جلسه تعدادی از اعضای هیأتهای اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بینالمللی امام خمینی، تبریز، سمنان، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی اصفهان، صنعتی مالک اشتر، فردوسی مشهد، گنبد کاوس، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، باقرالعلوم، تربیت مدرس، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی امیرکبیر، آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، آزاد اسلامی استان خوزستان، آزاد اسلامی استان گلستان، آزاد اسلامی استان مازندران، علوم پزشکی قزوین و علوم پزشکی کرمان تأیید صلاحیت شدند.
دراین جلسه رئیس مرکز امور هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با شرکت ۱۶ هزار شرکت کننده در سامانه جذب هیأت علمی وزارت عتف گزارشی از علل عوامل تأخیر در برگزاری فراخوان جذب ۱۴۰۳ ارائه داده و تفاوت دیدگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سازمان امور اداری و استخدامی و حضور کمرنگ مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از دلایل تأخیر برشمردند.
همچنین مقرر شد مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا دو هفته آتی با سازمان امور اداری و استخدامی در خصوص مجوز فراخوان جذب سال ۱۴۰۴ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جلسه برگزار و نتیجه جلسه را به هیأت عالی جذب منعکس کنند. در ادامه رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی در خصوص شاکیان ماده ۲۱ که در مرکزجذب تأیید شده بودند ولی دانشگاهها برای آنها حکم صادر نکرده بودند ارائه دادند که مقررشد از طریق بازرسی ترک فعل صورت گیرد.
سپس مقررشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای فراخوان جذب سال ۱۴۰۴ با سازمان اداری و استخدامی جلسه برگزارکند. دراین جلسه با عنایت به مصوبه جلسه ۳۴۷ هیأت عالی جذب مبنی بر پیاده سازی سامانه بکپارچه جذب مقرر گردید بهمنظور مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای آزاد اسلامی و فرهنگیان با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیادهسازی این سامانه، هرکدام از دستگاههای اجرایی یک سرور در سازمان فناوری اطلاعات به عنوان میزبان سامانه مستقر نماید.
همچنین درصورت نیاز به توسعه سامانه مهر رضوی برمبنای نیازهای دستگاهها، هر دستگاه یک نیروی فناوری اطلاعات خودرا به وزارت علوم نیمه وقت مأمور نماید یا با یک متخصص نرم افزار استخدام شده توسط وزارت علوم قرارداد منعقد کند.
در پایان جلسه رئیس مرکزجذب هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از فراخوان سال ۱۴۰۳ ارائه دادند.