به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با نگرانی آمریکاییها درباره اوضاع اقتصادی کشورشان و تاثیر مخرب تعرفههای اعمال شده از سوی ترامپ، نتایج تازهترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان میدهد تنها ۴۴ درصد مردم عملکرد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور را تایید میکنند.
این در حالی است که در نظرسنجی قبلی که در تاریخ ۲۴ تا ۲۶ ژانویه انجام شد، میزان رضایت از عملکرد ترامپ ۴۵ درصد و این رقم در نظرسنجی ۲۱-۲۰ ژانویه که ساعاتی پس از راهیابی ترامپ به کاخ سفید انجام شد، ۴۷ درصد بوده است.
همچنین میزان نارضایتی مردم از عملکرد ترامپ در آخرین نظرسنجی رقم ۵۱ درصد است در حالی که در نظرسنجی ۲۰ ژانویه این رقم ۴۱ درصد بوده است.
براساس دیگر نتایج نظرسنجی، ۴۷ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی، عملکرد ترامپ در سیاستهای مهاجرتی از جمله اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی را تایید میکنند. این رقم نسبت به نظرسنجی ژانویه تغییر چندانی نکرده است.
اما تعداد آمریکاییهایی که فکر میکند اوضاع اقتصادی کشور به خوبی پیش نمیرود، به ۵۳ درصد رسیده در حالی که این رقم در نظرسنجی قبلی ۴۳ درصد بوده است. همچنین میزان تایید عمومی اقدامات اقتصادی ترامپ از ۴۳ درصد در نظرسنجی قبلی به ۳۹ درصد در این نظرسنجی کاهش یافت.
علاوه بر این، در این نظرسنجی تنها ۳۲ درصد افراد عملکرد ترامپ درباره موضوع تورم را تایید میکنند و این نشان دهند ناامیدی بالقوه در رضایت از عملکرد وی در هسته اصلی اقتصاد است.
همچنین ۵۴ درصد آمریکاییها مخالف وضع تعرفههای جدید بر محصولات وارداتی از کشورهای دیگر هستند در حالی که ۴۱ درصد موافق این تعرفهها هستند. وضع تعرفه بر چین از حمایت بیشتری بین آمریکاییها برخوردار است به طوری که ۴۹ درصد موافق و ۴۷ درصد مخالف آن هستند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد قصد دارد تعرفه حدود ۲۵ درصدی بر خودروهای وارداتی، تراشههای نیمه رسانا و محصولات دارویی وارداتی به کشورش، اعمال کند.
در همین راستا چند روز پیش رئیس جمهور آمریکا تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا را «بدون استثنا یا معافیت» امضا کرد.
در همین حال رئیسجمهور آمریکا، روز ۱ فوریه با امضای یک فرمان اجرایی، تعرفههای جدیدی را علیه چین، مکزیک و کانادا اعلام کرد. اما در ساعات پایانی قبل از اجرای تعرفهها، ترامپ اعمال این تعرفهها بر مکزیک و کانادا را به مدت یک ماه به تعویق انداخت، در حالی که تعرفههای ۱۰ درصدی بر کالاهای چینی از روز سهشنبه، ۴ فوریه، به اجرا درآمد.
اگرچه بسیاری از کارشناسان این اقدامات ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و بر این عقیدهاند که نتیجه عکسی خواهد داد، اما «دونالد ترامپ» به طور مرتب تعرفهها را نوعی درمان معجزه گر اقتصادی توصیف میکند.