کد خبر:۱۲۴۳۳۸۸

انتخاب مقاله پژوهشگر ایرانی به عنوان مقاله برتر کنگره جهانی شیمی لندن

مقاله پژوهشگر ایرانی با موضوع روش جدید تشخیص بقایای دارویی در آب آشامیدنی به عنوان یکی از مقالات برتر کنگره جهانی شیمی ۲۰۲۵ در لندن انتخاب شد.

انتخاب مقاله پژوهشگر ایرانی به عنوان مقاله برتر کنگره جهانی شیمی لندن

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ امروزه بقایای دارویی در آب آشامیدنی و تشخیص آن به یک چالش بزرگ زندگی شهری مدرن تبدیل شده است، چراکه تجمع زیستی این بقایا در بدن انسان، اختلالاتی همچون ناباروری، مقاومت دارویی، عدم تعادل هورمونی به دنبال خواهد داشت.

بر همین اساس و با توجه به اهمیت این مساله، یک پژوهشگر حوزه نانوتکنولوژی کشورمان اخیرا در یافته‌ای جدید موفق به کشف آزمایشگاهی و اندازه‌گیری مقدار غیرقابل ردیابی دارو‌های ستیریزین و فکسوفنادین با استفاده از نانوشیت‌های اکسید گرافن شده تا به عنوان جاذب مناسب ترکیبات خانواده آنتی هیستامین از جمله ستیریزین و فکسوفنادین عمل کند.

سنتز نانوشیت‌های کربنی در واقع برای استخراج مقادیر نانو دارو‌های آنتی هیستامین (ستیریزین و فکسوفنادین) از آب و قابل استفاده در تصفیه آب کارخانه‌های داروسازی و همچنین قابل تعمیم به دارو‌های دیگر و سایر صنایع و مواد شیمیایی است.

این پژوهشگر حوزه نانوتکنولوزی کشورمان که این یافته جدید را در قالب یک مقاله برای انجمن‌های شیمی و داروسازی ارسال کرده در کنگره جهانی سالانه شیمی لندن ۲۰۲۵ به عنوان یکی از مقالات برتر و کسب یک کرسی برای ایران در این گردهمایی شده است.

یاسمن پرویسی که متولد ۱۳۶۷ و فارغ التحصیل رشته داروسازی و عضو انجمن داروسازان ایران است در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: حدود یک سال است که تحقیقات خود را درباره حساسیت‌های دارویی فکسوفنادین و سیتیریزین با وجود کمبود امکانات به پایان رسانده و توانستم یافته‌های خود را در قالب یک مقاله برای انجمن‌های شیمی و داروسازی در دنیا و در محضر دانشمندان بزرگ دنیا ارائه کنم.

وی ضمن اظهار خرسندی از انتخاب مقاله خود به عنوان یکی از بهترین مقالات برتر سال ۲۰۲۵ توسط اساتید شیمی دنیا، از کسب افتخارآمیز یک کرسی برای ایران در بزرگترین کنگره شیمی در دنیا و دعوت به این گردهمایی بزرگ بین المللی برای سخنرانی خبر داد.

این پژوهشگر حوزه نانوتکنولوژی اظهارامیدواری کرد تا با حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم و بهره مندی از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی بتواند سال‌های آینده نیز این افتخار را برای ایران رقم زده و نام ایران را سربلند کند.

وی در خصوص نتایج یافته آزمایشگاهی خود در مقاله ارسالی به کنگره شیمی لندن گفت: این یافته به زندگی با سلامت جسمی بهتر و جلوگیری از بروز بیماری‌هایی مثل ناباروری و تغییرات هورمونی در اثر آب آشامیدنی شهری کمک می‌کند.

پرویسی اضافه کرد:شهروندان می‌توانند از آب سالم تری استفاده کرده و این یافته کمک شایانی به تصفیه بهینه و سالم سازی آب مصرفی در بخش صنعت خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار