کد خبر:۱۲۴۴۱۷۱

بومی‌سازی تجهیزات علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی توسط دانش‌بنیان‌ها

یک شرکت دانش‌بنیان کشورمان با تولید تجهیزات الکتروفیزیولوژی و پزشکی همچون مدارهای مجتمع نوار قلب، نوار مغز و نوار عصب و عضله، موفق شد ضمن تامین نیاز حوزه تجهیزات پزشکی، مسیر توسعه تحقیقات و پژوهش‌های این حوزه را هموار کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بابک رضایی افشار مدیر بخش پژوهش و آزمایشگاهی این مجموعه دانش بنیان روز یکشنبه با اشاره به تولید تجهیزات آزمایشگاهی شناختی و علوم اعصاب، عنوان کرد: این شرکت دانش‌بنیان از یک دهه قبل تا کنون، در حوزه الکترونیک و برق و طراحی و مونتاژ مدارات الکترونیکی و مهندسی پزشکی فعالیت دارد.

این فعال فناور، با اشاره به تولید محصولات دانش‌بنیان تحقیقاتی و آموزشی در حوزه‌های الکترونیک، مهندسی پزشکی و علوم اعصاب و فناوری‌ شناختی، اظهار داشت: این شرکت دانش‌بنیان با تولید تجهیزات الکتروفیزیولوژی و پزشکی مانند مدارهای مجتمع نوار قلب، نوار مغز و نوار عصب و عضله، تلاش می‌کند ضمن تأمین نیاز حوزه تجهیزات پزشکی، مسیر توسعه تحقیقات و پژوهش‌های این حوزه را هموار کند.

رضایی افشار، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی را یکی دیگر از محوزهای فعالیت این شرکت دانش‌بنیان برشمرد و افزود: این شرکت دانش‌بنیان علاوه بر تولید محصولات دانش‌بنیان در حوزه علوم اعصاب، شناختی و الکترونیک، خدمات آزمایشگاهی را در حوزه علوم شناختی و الکترونیک اعم از خدمات ثبت و پردازش سیگنال های حیاتی و همچنین خدمات مربوط به مونتاژ مدارها و بردهای الکتریکی ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به سهم ۱۰ درصدی محصولات دانش‌بنیان این شرکت از بازار محصولات حوزه الکتروفیزیولوژی گفت: این مجموعه دانش‌بنیان در چهار زیرمجموعه خود، برای ۱۴ نفر متخصص اشتغال مستقیم را رقم زده است. همچنین حدود ۱۲۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم از این مسیر مشغول به کار شده اند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، درباره خدمات این مجموعه فناور توضیح داد: خدماتی همچون ثبت و پردازش سیگنال‌های بیولوژیک مانند سیگنال عصب و عضله که از افراد سالم و بیمار دریافت می‌شود، در نرم‌افزارهای پردازشی مانند متلب یا پایتون مورد پردازش قرار می‌گیرد، در این شرکت دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

وی همچنین ارائه خدمات حوزه الکترونیک اعم از بررسی فرکانسی و دامنه‌ای سیگنال‌های ورودی و خروجی ابزارهای الکترونیک، طراحی و مونتاژ بردهای الکتریکی و بهینه‌سازی آن‌ها را از دیگر این مجموعه فناور نام برد.

این فعال فناور، با اشاره به یکی از فعالیت‌های فناورانه این شرکت در مسیر تحقیق و توسعه، بیان‌داشت: برای نخستین بار همچنین توانستیم با جمع آوری داده‌های الکترومایوگرافی صورت میزان اثر بوتاکس باقی‌مانده در صورت را به شکل کمی درآورده و به افراد جهت انجام بوتاکس مشاوره هایی از طریق این ابزار ارائه دهیم.

وی گفت: ما در خصوص حرکات ورزشی و راهنمایی ورزشکاران حرفه ای نیز توانستیم با دریافت داده، کار بهینه‌سازی حرکات ورزشی بدن‌سازی را امکان‌پذیر و خدماتی را در این حوزه به ورزشکاران رشته ارائه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار