کد خبر:۱۲۵۱۰۶
مدیرکل کتابخانههای خراسان جنوبی:
بیشتر مراجعان به کتابخانههای خراسان جنوبی دانشجو هستند
مدیرکل کتابخانههای خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته یک میلیون و 458 هزار نفر به کتابخانههای عمومی استان مراجعه کردند که اغلب دانشجو و دانشآموز بودند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد قریب صبح امروز در بازدید از کتابخانههای استان اظهار داشت: از این تعداد مراجعهکننده 639 هزار و 177 نفر آقا و 819 هزار و 768 نفر زن بودهاند.
وی افزود: در حال حاضر 29 کتابخانه نهادی و هشت کتابخانه مشارکتی در خراسان جنوبی فعال هستند.
مدیرکل کتابخانههای خراسان جنوبی با بیان اینکه این کتابخانهها بیش از 20 هزار و 574 عضو فعال دارد، افزود: در حال حاضر 331 هزار و 172 جلد کتاب در کتابخانههای سطح استان وجود دارد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی از برگزاری آزمون استخدامی و جذب و بکارگیری نیروی انسانی توسط اداره کل کتابخانههای استان خبر داد و گفت: تصویب 5 هزار و 500 میلیون ریال و جذب 429 میلیون ریال از اعتبارات تملک و دارایی سرمایهای استان و تصویب 950 میلیون تومان و جذب 350 میلیون تومان از محل اعتبار ارتقای شاخصهای فرهنگی برای ساخت کتابخانه مرکزی استان و کتابخانه استاندارد در شهر قاین از دیگر اقدامات انجام شده در سال 89 است.
قریب با اشاره به تعمیرات و بهسازی کتابخانهها در سال گذشته، تصریح کرد: نوسازی کتابخانه فرزین سربیشه و افزایش سالنهای مطالعه و بخش نشریات کتابخانه فرزین سربیشه از جمله اقدامات در راستای تعمیر کتابخانهها به شمار میرود.
وی با اشاره به جایگزینی وسایل جدید به جای وسایل فرسوده در کتابخانههای استان گفت: 14 دستگاه رایانه، 23 عدد قفسه دوطرفه، 20 عدد قفسه یکطرفه، 17 عدد میز مطالعه، 135 صندلی جدید و یک دستگاه فتوکپی نیز در سال گذشته جایگزین وسایل فرسوده شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی از راهاندازی بخش کودکان در کتابخانههای امام خمینی سرایان و استاد فرزین سربیشه خبر داد و یادآور شد: کتابخانه مشارکتی بصیرت روستای درح، ولایت کمیته امداد، زندان مرکزی بیرجند و مرحوم بنیاقبال بهزیستی از جمله کتابخانههای مشارکتی است که در سال گذشته افتتاح شد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.