
حمایت مالی سرمایهگذران از ایدههای فناورانه برتر دانشآموزان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کامیار فرامرزی، سرپرست لیگ دمو دانش آموزی جزئیات برگزاری نوزدهمین مسابقات روبوکاپ را تشریح کرد و گفت: مسابقات ربوکاپ، بزرگترین و معتبرترین رویدادی است که در خاورمیانه برگزار میشود. زحمات صفر تا صد مسابقات بر عهده دکتر موسی خانی بوده است. امسال نوزدهین دوره مسابقات در حال برگزاری است که این بازه زمانی یک عمر طولانی برای چنین مسابقاتی محسوب میشود. یکی از کارهای ما برگزاری رویداد بین المللی در حوزه نوآوری و اختراعات است؛ اما در حوزه رباتیک میتوان گفت این رویداد بی نقصترین رویداد در خاورمیانه محسوب میشود.
او درباره لیگ دمو دانش آموزی حاضر در این مسابقات توضیح داد: ما از سال گذشته افتخار همکاری با این رویداد را داشتیم. نام لیگ ما با آنچه در آن اتفاق میافتد متفاوت است. لیگ دمو بر پایه نوآوری بوده و میتوان گفت مهمترین محصول که در فرایندی یادگیری رباتیک رخ داد، در لیگ دمو یافت میشود.
فرامرزی با بیان این که از میان ۱۴۰ تیم ثبت نام کننده ۸۴ تیم به این مسابقات راه پیدا کردند، گفت: تمام ۸۴ تیمی که در لیگ دمو دانش آموزی حضور دارند به مرحله شکوفایی ارائه محصول رسیدهاند. این لیگ بیشتر از ۱۰ پروژه آماده داشته و مشتاق پذیرش سرمایه هستند و دارای مدل کسب و کار دارند. دانش آموزان ما به گونهای درباره دیتاها صحبت میکنند که شاید دانشجوی ارشد با این دیتیل راجع به دیتاهای اقتصادی نیز نتواند صحبت کند.
سرپرست لیگ دمو دانش آموزی افزود: این دانش آموزان به راحتی درباره CAPEX و OPEX صحبت میکنند. روی این بچهها به گونهای کار شده که در آینده دیگر کسی اینگونه عمل نمیکند. در هرجایی که به دانش آموزان اعتماد کرده و آموزش درست به آنان ارائه دادیم و مراحل یادگیری را به درستی جلو رفته و به تبلور رسیدند، باید مطمئن بود که در آن موقعیت نتیجه گرفتهایم. ما در لیگ دمو دانش آموزی، همراهی چند سرمایه گذاری را به همراه داریم. آنان قول مساعدت و همراهی برای طرحهایی که آماده ورود به صنعت هستند را به ما دادهاند تا از این پس دانش آموزانی را داشته باشیم که مالک استارتاپ و کمپانیهای دانش آموزی باشند.
فرامرزی درباره بهترین و مهمترین ایدهها بیان کرد: از بین ۸۴ ایده، سطح ۱۵ ایده حتی از مرحله دانشجویی و بیزینسی نیز بالاتر است و تنها آماده ورود سرمایه هستند. این مسئله برای دانش آموزانی است که به اصطلاح به صورت مداوم درس میخوانند و برنامه روتین درسی را در مدرسه میگذارند.
سرپرست لیگ دمو دانش آموزی در پایان گفت: بچههای ما نیازی به متصل شدن به صنعت ندارند؛ دانش آموزان ما نیاز دارند که به صندوقهای سرمایه گذاری ورود کنند؛ ما باید استارتاپ دانش آموزی را از مسابقات ربوکاپ شروع کنیم.
گفتنی است نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران امروز با حضور ۲۱ لیگ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به میزبانی دانشگاه آزاد استان تهران آغاز به کار کرد. در این دوره از مسابقات ۴۰۰ تیم دانشآموزی و دانشجویی به رقابت میپردازند.