آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۰۸۹

تصمیم جدید سنتکام درباره حملات به یمن

فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به «سنتکام» اعلام کرد بیان جزئیات عملیات جاری یا آتی خود در یمن را برای حفظ امنیت عملیاتی متوقف کرده است.
تصمیم جدید سنتکام درباره حملات به یمن

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فرماندهی مرکزی ایالات متحده ادعا کرد که نیروهایش به زعم بازگرداندن آزادی دریانوردی و بازدارندگی آمریکا، یک کمپین فشرده و پایدار علیه انصارالله یمن آغاز کرده‌اند.

این فرماندهی افزود که این عملیات با استفاده از اطلاعات دقیق انجام شده است تا به ادعای آنها از به حداقل رساندن خطرات برای غیرنظامیان اطمینان حاصل شود، این در حالی است که حملات متجاوزانه آمریکا در یمن ده‌ها کشته و زخمی از بین غیرنظامیان برجای گذاشته است که اکثر آنها زنان و کودکان و سالخوردگان هستند.

فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شد رویکردی بسیار سنجیده را دنبال می‌کند و افزود که عمداً افشای جزئیات عملیات فعلی یا آینده را برای حفظ امنیت عملیاتی محدود کرده است.

در این بیانیه با خط و نشان کشیدن برای نیرو‌های مسلح یمن اشاره شده است که تا زمانی که ارتش یمن به ایجاد مانع در مسیر آزادی دریانوردی ادامه دهد، به افزایش فشار و از بین بردن قابلیت‌های آنها ادامه خواهد داد.

سنتکام اشاره کرد که از زمان آغاز عملیات «راف رایدر» (سوار خشن)، بیش از ۸۰۰ حمله هوایی انجام شده که به زعم آن منجر به شهادت اعضای انصارالله یمن شده است در حالی که اکثر قربانیان از غیرنظامیان هستند.

در این گزارش ادعا شده است این حملات، تأسیسات فرماندهی و کنترل، سامانه‌های پدافند هوایی، تأسیسات تولید سلاح‌های پیشرفته و انبار‌های سلاح از جمله موشک‌های بالستیک، موشک‌های کروز ضد کشتی، پهپاد‌ها و شهپاد‌های مورد استفاده در حملات ارتش یمن به خطوط کشتیرانی بین‌المللی را نابود کرده است! در حالی است که حملات به مواضع اشغالگران و کشتی‌های آمریکایی به طور هر روزه ادامه دارند.

در همین حال تحلیلگران عرب معتقدند: رئیس جمهور آمریکا در برابر جنبش انصارالله یمن به بن‌بست رسیده و احتمالا پیش از سفرش به منطقه به سازش و برقراری آرامش متوسل شود و استمرار عملیات‌های یمن علیه اهدافی در عمق اراضی اشغالی در واقع شکست آمریکا را آشکارتر می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار