آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۶۵۰

برزیل خواستار میانجی‌گری در مذاکرات صلح اوکراین شد

برزیل اعلام کرده مایل است نقش میانجی در مذاکرات صلح اوکراین را بر عهده گیرد؛ اقدامی که نشان‌دهنده استقلال سیاست خارجی این کشور است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ روزنامه برزیلی «او غلوبو» به نقل از منابع دولتی گزارش داد که برزیل «مایل است نقش میانجی در مذاکرات مربوط به پایان جنگ در اوکراین را بر عهده بگیرد.»

در حالی که تلاش‌های ایالات متحده برای حل‌وفصل جنگ اوکراین تاکنون به نتیجه نرسیده است، روزنامه برزیلی «او غلوبو» به نقل از منابعی در دولت این کشور نوشت که برزیل «تمایل دارد نقش میانجی را در گفتگوهای مربوط به پایان جنگ ایفا کند.»

 

برزیل آماده ورود به میدان دیپلماسی جنگ اوکراین

 

طبق گزارش خبرگزاری «تاس» روسیه، انتظار می‌رود سفر آتی رئیس‌جمهور برزیل، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، به مسکو ــ که به مناسبت جشن‌های روز پیروزی برگزار خواهد شد ــ «استقلال سیاست خارجی برزیل» را به نمایش بگذارد.

این روزنامه اشاره کرد که لولا ممکن است در این سفر، پیشنهاد رسمی میانجی‌گری را به طرف روسی ارائه کند و از توان دیپلماتیک برزیل برای تسهیل روند صلح استفاده کند.

 

انتقاد برزیل از عملکرد آمریکا در حل بحران اوکراین

 

به نوشته «او غلوبو»، برزیل معتقد است «کاخ سفید به وعده‌های خود برای پایان دادن به درگیری عمل نکرده» و همین امر موجب شده تا برزیلیا ابتکار دیپلماتیک مستقل‌تری را در پیش بگیرد.

همچنین، تحلیل‌ها نشان می‌دهد برزیل بر این باور است که «روسیه بیش از اتحادیه اروپا یا اوکراین تمایل به پایان جنگ دارد» و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت گفت‌وگو با مسکو استفاده کرد.

مقامات برزیلی تأکید کرده‌اند که مداخله احتمالی این کشور در قالب میانجی‌گری نه به‌معنای جانبداری، بلکه گامی در راستای راه‌حل سیاسی برای پایان دادن به جنگ ویرانگر اوکراین است.

با توجه به وزن دیپلماتیک برزیل در آمریکای لاتین و عضویت آن در گروه بریکس، ایفای نقش میانجی از سوی این کشور می‌تواند موازنه‌ای تازه در معادلات دیپلماتیک بحران اوکراین ایجاد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار