آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۶۴
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ؛

خلیج فارس را نمی‌توان با خواب‌های پریشان یا واژه‌های جعلی تغییر داد/ خلیج فارس، نه یک نام؛ بلکه بخشی از جان ماست

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در دفاع از نام خلیج فارس و محکومیت اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه ای را منتشر کرد.

خلیج فارس را نمی‌توان با خواب‌های پریشان یا واژه‌های جعلی تغییر داد/ خلیج فارس، نه یک نام؛ بلکه بخشی از جان ماست

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با انتشار بیانیه ای در دفاع از نام خلیج فارس اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا را محکوم کرد که متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

 

 بسم الله الرحمن الرحیم

 

«وَ لَیْسَ یُحَبُّ لِلْمُلوکِ أَنْ یُفَرِّطوا فى ثَلاثٍ: فى حِفْظِ الثُّغورِ وَ تَفَقُّدِالْمَظالِمِ وَ اخْتیارِ الصّالِحینَ لاَِعْمالِهِمْ»

 

امام صادق «علیه‌السلام»

 

در روز‌هایی که افول تمدنی غرب بیش از پیش خود را نمایان ساخته و سردمداران بحران‌زده‌اش به توهین، جعل تاریخ و تقلا برای تحریف واقعیت‌ها روی آورده‌اند، ما فرزندان این سرزمین، دانشجویان ایران زمین، به عنوان وارثان میراث هزاران ساله تمدن، هویت و ایستادگی، سکوت را جایز نمی‌دانیم.

 

رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا!

 

از فرزندان خلیج فارس بشنوید: اینجا ایران است. اینجا سرزمین مردمانی است که زخم‌ها آنها را فولادین کرده، نه مرعوب؛ و غیرت‌شان را نه در مواجهه با تشر، که در دفاع از مرز‌های تاریخ و هویت آزموده‌اند. هشدار می‌دهیم! خلیج فارس را نمی‌توان با خواب‌های پریشان یا واژه‌های جعلی تغییر داد. خشم ملت ایران، پاسخ گستاخی و تحریف خواهد بود.

 

خلیج فارس، نه یک نام؛ بلکه بخشی از جان ماست.

 

نامی که ریشه در هزاران سال پیش از پیدایش ایالات متحده دارد؛ از زمان ایلامیان، هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان، تا دوران صفویه و جمهوری اسلامی ایران، این خلیج، فارس بوده و خواهد ماند. نامی که به گواه تمام جغرافی‌دانان، تاریخ‌نگاران و نهاد‌های بین‌المللی ــ حتی خلیفه‌های عباسی و عرب در قرون گذشته ــ تنها و تنها با عنوان «خلیج فارس» از آن یاد شده است.

 

بر اساس یادداشت رسمی سازمان ملل به شماره UNLA ۴۵.۸.۲ (C) مورخ ۱۸ آگوست ۱۹۹۴، کاربرد نام کامل و دقیق «Persian Gulf» در تمام مکاتبات رسمی این سازمان اجباری اعلام شده است. همچنین در مجموعه اسناد مصوب گروه کارشناسان سازمان ملل در استانداردسازی اسامی جغرافیایی (UNGEGN)، و در منشور‌های مختلف سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، تأکید بر ضرورت حفظ اصالت و عدم تحریف اسامی مکان‌ها آمده است.

 

در همان سازمان مللی که شما داعیه‌دارش هستید، بر سنگ مزار سربازانتان در گورستان آرلینگتون نیز نام Persian Gulf حک شده است. حال با چه منطق یا جسارتی به تحریف آن زبان می‌گشایید؟

 

تلاش برای تحریف این نام، نه فقط جعل تاریخ، که توهینی آشکار به حافظه ملت‌هاست.

 

آیا انتظار دارید ملتی که با خون، مرزهایش را حفظ کرده، در برابر یک واژه‌سازی سیاسی سکوت کند؟ رؤیای تفرقه‌افکنی میان ایران و اعراب، کهنه‌تر از سیاست‌های پوسیده دولت شماست. بدانید، همان‌گونه که در گذشته، متجاوزان و تحریف‌گران تاریخ در برابر غیرت ایرانیان زانو زدند، این فتنه نیز نقش بر آب خواهد شد.

 

از دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران انتظار داریم:

۱. قاطعانه و بی‌وقفه، از بستر‌های حقوقی، رسانه‌ای و دیپلماتیک برای مقابله با هرگونه تحریف نام خلیج فارس استفاده کند.

 

۲. با رسانه‌ها، مقامات یا نهاد‌هایی که عامدانه به کارگیری اسامی جعلی را در دستور کار دارند، برخوردی در تراز شأن و اقتدار جمهوری اسلامی داشته باشد.

 

۳. در هرگونه مذاکره با کسانی که تاریخ و مرز‌های ملت ما را زیر پا می‌گذارند، نهایت دقت، جدّیت و عدم اعتماد را به خرج دهند! آن‌که به تاریخ وفادار نیست، به توافق نیز پایبند نخواهد بود؛ و ما دانشجویان، فرزندان ایران و خلیج فارس، اعلام می‌داریم:

 

تحریف نام خلیج فارس، عبور از خط قرمز هویتی ملت ایران است. هرگونه کوتاهی در برابر این اقدام، خیانت به حافظه تاریخی، فرهنگی و ژئوپلیتیکی کشور خواهد بود. این بیانیه، نه فقط اعلام موضع ما، بلکه هشداری روشن به همه بیگانگانی است که خیال خام دست‌درازی به این سرزمین را در سر می‌پرورانند.

 

ایران، و خلیج فارسش، نه لیبی است، نه ویتنام و نه عراق. آزمون غیرت ایرانی، آزمونی نیست که کسی دوبار فرصت اشتباه در آن بیابد.

 

والسلام علی من اتبع الهدی

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار