
برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره آموزش دانشگاه تهران و تقدیر از برگزیدگان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود کمرهای، معاون آموزشی دانشگاه تهران در اختتامیه دوازدهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران، گفت: جشنواره آموزش دانشگاه که امروز دوازدهمین دورهاش را برگزار میکنیم، اولین دوره در سال ۸۹ آغاز شد و در سالهای ۹۳ و ۹۴ نیز برگزار شد. از سال ۹۵ به بعد، هر سال بهطور مرتب برگزار شد و امسال، دوازدهمین دورهاش است. در هر سال، تعدادی از اعضای محترم کارکنان و همکاران آموزشی انتخاب میشدند و در واقع تقدیر میشدند. کمترین تعداد معرفی شده، به سالهایی برمیگردد که ما تنها ۱۰۰ نفر را معرفی کردیم و بیشترین تعداد مربوط به سالهایی است که تعداد نسبی زیادی معرفی میشد. امسال، ۷۷ نفر را خدمت عزیزان معرفی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: همانطور که مطلع هستید، انتخابها با توجه به آییننامه و شیوهنامه مربوطه و کمی واحد محل خدمت برگزار میشود و سپس در دانشگاه انجام میگیرد. بر اساس این آییننامه، از هر ۵۰ نفر عضو هیئت علمی، یک نفر میتواند معرفی شود. به این ترتیب، در این جلسه ۴۱ نفر معرفی شدند. حدود دو سال پیش، قرار شد که استادان پیشکسوت نیز دعوت شوند و تقدیر شوند. در این راستا، یک نفر بهعنوان استاد پیشکسوت معرفی شد و ۶ نفر دیگر نیز در نظر گرفته شدند که دیروز معرفی شدند. این همکاران محترم بهعنوان آموزشی واحدهای مختلف دانشگاه، بر اساس شیوهنامه انتخاب شدند که امروز در خدمتشان خواهیم بود.
معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: در مورد خانواده بزرگ آموزش دانشگاه تهران، ۲۸ نفر انتخاب شدند که انشاءالله همین امروز تقدیم عزیزان خواهند شد. این تقدیر از کسانی است که در راستای آموزش دانشگاه زحمت کشیدهاند. جایگاه وظیفه اصلی دانشگاه چیست؟ وظیفه اصلی دانشگاه تنها تربیت متخصص نیست؛ بلکه باید در گسترش مرزهای دانش و رفع نیازهای کشور و حل مشکلات اجتماعی نقش داشته باشد. استادان محترم، دانشجویان، کارکنان و تمامی همکاران دانشگاه در این راستا همکاری میکنند.
وی گفت: علاوه بر این، وظایف فرهنگی و اخلاقی دانشگاه نیز بسیار مهم است. ما در محیط دانشگاه، آموزش اخلاق حرفهای و رفتار درست را برای دانشجویان و استادان داریم و این امر به گسترش اخلاق مداری در جامعه کمک میکند. دانشگاه باید جایگاهی برجسته در عرصههای آموزشی و پژوهشی داشته باشد و بتواند به رفع نیازهای کشور بپردازد.
وی افزود: نکته دیگر این است که در ارزیابی کیفیت آموزش، باید تمام جنبهها را مورد توجه قرار داد. برای ارتقای کیفیت دانشگاه، نیاز به اصلاح برنامههای درسی داریم. بهویژه، برنامههای درسی که بیش از ۱۰ سال از تصویب آنها گذشته است، باید مورد بازنگری قرار گیرند. اگر برنامه درسی بیش از ۱۰ سال از تصویب آن گذشته باشد، بهتر است که پذیرش دانشجو در آن رشته متوقف شود تا به جای آن برنامههای بهروزتر و مؤثرتری ارائه گردد.
کمرهای در پایان گفت: ضمن تبریک به همه اعضای محترمی که بهعنوان برگزیده معرفی شدند، برای دانشگاه تهران آرزوی موفقیت و پیشرفت بیشتر در جهت ارتقای کیفیت علمی و پژوهشی دارم.