آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۸۴۰

در پرونده‌های انضباطی از تجسس در زندگی شخصی دانشجویان پرهیز شود

مدیر کل امور دانشجویان داخل گفت: در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان در شورا‌های انضباطی دانشجویی باید رویکرد اصلاحی و تربیتی حاکم باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، ابوالفضل دانشور در دوره آموزشی توانمندسازی دبیران شورا‌های بدوی انضباطی دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد، گفت: کاری کنید تا دانشجویانی که بنا به هر دلیلی در دانشگاه‌ها دارای پرونده انضباطی شده‌اند، این شورا را مأمن و جایگاهی بدانند که با نگاه پدرانه و مادرانه و خیرخواهانه با پرونده انضباطی دانشجویان برخورد می‌کند.

وی با تاکید بر این نکته که در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان حتماً تشریفات رسیدگی بر مبنای آیین‌نامه و شیوه‌نامه حاکم باشد به دبیران شورا‌های بدوی انضباطی دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور توصیه کرد از تجسس در زندگی شخصی دانشجویان پرهیز شود و در رسیدگی به پرونده‌ها حرمت و کرامت دانشجویان حفظ شده و از اعمال سلیقه‌های شخصی در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها، به شدت پرهیز شود.

مدیر کل امور دانشجویان به نقش توانمندسازی کارشناسان و مدیران در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان اشاره کرده و افزود: برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده تا دبیران و کارشناسان انضباطی دانشگاه‌ها ضمن شرکت در این نشست‌ها به یک فهم درست و قانونی در برخورد با پرونده‌های انضباطی دانشجویان دست یابند و از برخورد‌های سلیقه‌ای و گاهاً اشتباه در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی دانشجویان خودداری شود.

مدیر کل امور دانشجویان داخل در پایان تصریح کرد: در این نشست‌ها موضوعاتی نظیر تبیین فرایند رسیدگی به تخلفات، نقش دبیران در تکمیل پرونده‌ها، مباحث حقوقی مرتبط مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

گفتنی است؛ این نشست‌ها به صورت دوره‌ای و هر دو ماه یکبار برای دبیران انضباطی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار