آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۱۵۹

سی ان ان: اسرائیل و سوریه در جمهوری آذربایجان گفت‌وگوهای مستقیم داشتند

شبکه آمریکایی «سی ان ان» به نقل از منبعی صهیونیستی اعلام کرد که مقامات رژیم صهیونیستی و رژیم جولانی اخیرا گفت‌وگوهای مستقیمی را برگزار کردند.
سی ان ان: اسرائیل و سوریه در جمهوری آذربایجان گفت‌وگوهای مستقیم داشتند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رژیم صهیونیستی و حاکمان جدید سوریه، اخیراً گفت‌وگوهای مستقیمی را در جمهوری آذربایجان برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، به گفته منبع صهیونیستی به سی ان ان، در این گفت‌وگوها «اودید بسیوک»، رئیس بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، نمایندگانی از حاکمان جدید سوریه، و برخی از مقامات ترکیه نیز حضور داشتند.

«احمد الشرع»، حاکم خودخوانده نظام سوریه و رهبر سابق گروه تروریستی جبهه تحریر الشام نیز هفته گذشته اعلام کرده بود که گفت‌وگوهای غیرمستقیمی با رژیم صهیونیستی برای توقف حملات به سوریه در حال انجام است.

تاکنون هنوز منبعی رسمی از سوریه نسبت به برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با رژیم صهیونیستی واکنش نشان نداده است.

منبع سی‌ان‌ان جزئیات دستورکار جلسه و طرفی که میانجیگری کرده را فاش نکرد، این در حالی است که شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اولین منبعی بود که از این نشست گزارش داد.

چند روز پیش نیز در عربستان، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در نشستی که با حضور «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی، جولانی، حاکم خودخوانده سوریه و همچنین «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه که از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست حضور داشت، از احتمال رفع تحریم‌های سوریه در صورت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر داد.

دیدار جولانی با ترامپ در عربستان مورد توجه رسانه‌های مختلف و افکار عمومی قرار گرفت، چرا که آمریکا در سال‌های اخیر برای دستیابی به جولانی (احمد الشرع)، رهبر سابق گروه تروریستی جبهه تحریر الشام جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرده بود و اکنون ترامپ به گرمی از این فرد استقبال کرد و وی را مورد تمجید قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار