آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۶۴

تنوع الگوهای ساخت، از چالش‌های اجرای معماری ایرانی‌ اسلامی است

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی عمده‌ترین چالش اجرای معماری ایرانی - اسلامی را الگوهای مختلف ساخت و ساز در ساختمان‌های کم‌ تراکم و بلند مرتبه ذکر کرد و گفت: این الگوها باید با همکاری دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و اساتید طراحی شود تا پاسخگوی نیازهای متنوع مسکن باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامرضا کاظمیان شیروان روز یکشنبه در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مدیران راه و شهرسازی استان زنجان در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: آماری در خصوص میزان اجرای معماری ایرانی و اسلامی در کشور وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در این خصوص نیازمند ارتقای بیشتری هستیم تا بتوانیم سطح بالاتری را بین الزامات زندگی شهری امروز، نیازهای سکونتی و کیفیت های محیطی و معماری ایجاد کنیم و همواره نیازمند بهبود هستیم.

کاظمیان در خصوص چشم‌انداز بلندمدت معماری ایرانی - اسلامی، گفت: تلاش بر این است که هر خانواده ایرانی بر اساس قانون اساسی به واحد مسکونی مناسب دسترسی داشته باشد.

به گفته معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی، این واحد باید از نظر معماری و چیدمان داخلی، ارتباط با فضای بیرون، نمادسازی و هویت اسلامی-ایرانی، متناسب و منطبق بر نیازهای زندگی روزمره باشد، به گونه‌ای که احساس تعلق و رضایت در ساکنان ایجاد کند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا رسیدن به حد مطلوب معماری ایرانی - اسلامی در کشور فاصله وجود دارد، خاطر نشان کرد: در نهایت، هدف این است که مسکن‌های ساخته‌ شده نه تنها پاسخگوی نیازهای فعلی باشد، بلکه هویت فرهنگی و اسلامی ایرانی را نیز منعکس کنند.

وی در ادامه با اشاره به وظایف وزارت راه و شهرسازی در حوزه ساخت مسکن، گفت: بر اساس قانون جهش تولید مسکن و برنامه هفتم توسعه، تعهدات مشخصی برای این دستگاه جهت تأمین زمین و مسکن برای تمامی اقشار جامعه به ویژه دهک‌های پایین و متوسط در نظر گرفته شده است.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی در حال حاضر برای تحقق این تعهدات اقدام کرده است و تلاش می‌کند هم سرعت اجرای پروژه‌ها افزایش یابد، اضافه کرد: کیفیت ساخت و طراحی ها نیز باید رعایت شود.

کاظمیان، این کیفیت را شامل مواردی مانند پشتیبانی سکونتی، طراحی شهری، معماری و تطابق با سبک زندگی ایرانی - اسلامی اعلام کرد تا مردم از زندگی در این خانه‌ها رضایت کامل داشته باشند و بتوانند در طولانی‌مدت صاحبخانه بمانند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی به شعار «کمک کنیم مردم صاحب خانه شوند و صاحب خانه بمانند» اشاره کرد و گفت: در این راستا، تأکید بر ارتقای سطح کیفی ساخت و ساز است، به‌طوری که این سطح هرگز متوقف نشود و همواره بهبود یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار