آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۵۲۰

روزنامه عبری: اسرائیل «منزوی» شده و در وضعیت بحرانی قرار دارد

رژیم صهیونیستی با افزایش فشار‌های بین‌المللی و تهدید به تحریم، در وضعیت منزوی و بحرانی بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ روزنامه یدیعوت آحرونوت وضعیت رژیم صهیونیستی را «به پایین‌ترین سطح اعتبار بین‌المللی خود در تاریخ» توصیف کرد و از قول یک مقام وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نقل کرد که تل‌آویو با یک سونامی واقعی روبروست که تشدید خواهد شد: «ما در بدترین وضعیت ممکن هستیم و جهان در کنار ما نیست.»

این گزارش تفصیلی روز سه‌شنبه توسط یدیعوت آحرونوت منتشر شد و به اقداماتی که در عرصه بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه جنگ نسل‌کشی در نوار غزه اتخاذ شده، اشاره کرد؛ از جمله تعلیق مذاکرات بریتانیا درباره توافق تجارت آزاد با رژیم صهیونیستی که این روزنامه آن را تهدیدی جدی برای اقتصاد آن خواند.

بر اساس این گزارش، پس از گذشت ۵۹۲ روز از آغاز جنگ در غزه، رژیم صهیونیستی به پایین‌ترین سطح اعتبار بین‌المللی خود رسیده است؛ سه متحد برجسته آن در جهان، بریتانیا، فرانسه و کانادا دوشنبه شب تهدید کردند که در صورت ادامه جنگ در غزه، تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی اعمال خواهند کرد.

یدیعوت آحرونوت افزود که کمتر از ۲۴ ساعت پس از آن، بریتانیا مذاکرات مربوط به توافق تجارت آزاد آینده با رژیم صهیونیستی را لغو و سفیر آن در لندن، تسیپی هوتوفلی را به جلسه توبیخ فراخواند و تحریم‌هایی علیه تعدادی از شهرک‌نشینان اعمال کرد.

این روزنامه همچنین به موضع ایالات متحده در قبال رژیم صهیونیستی اشاره کرد و از اصرار آن برای ادامه جنگ نسل‌کشی سخن گفت.

 

واکنش کاخ سفید

 

یدیعوت آحرونوت گزارش داد که منابعی در کاخ سفید از دولت رژیم صهیونیستی ناامید شده‌اند و گفته‌اند این رژیم تنها طرفی است که برای پیشبرد یک توافق جامع تلاش نمی‌کند.

پیش‌تر در همان روز سه‌شنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دستور بازگرداندن اعضای ارشد هیئت مذاکره‌کننده در دوحه پایتخت قطر و نگه داشتن تیم‌های فنی را صادر کرد، در حالی که بر ادامه جنگ نسل‌کشی در غزه تأکید داشت.

این روزنامه تأکید کرد که بیانیه‌ها و اقدامات کنونی علیه رژیم صهیونیستی ممکن است پیامدهای اقتصادی خطرناکی نیز داشته باشد.

به عنوان مثال، بریتانیا یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری این رژیم است که حجم تبادل تجاری آن‌ها حدود ۹ میلیارد پوند است و این کشور چهارمین شریک بزرگ تجاری آن محسوب می‌شود.

یدیعوت افزود توافقی که مذاکرات آن توسط لندن متوقف شده، برای صنعت فناوری پیشرفته رژیم صهیونیستی حیاتی است و قرار بود شامل حوزه‌هایی شود که پیش‌تر در توافقات نبوده‌اند.

این روزنامه تهدید اروپا برای لغو توافق شراکت با رژیم صهیونیستی را بی‌سابقه دانست و با وجود اینکه این رژیم احتمال لغو آن را پایین می‌داند، خسارات احتمالی را در حد ده‌ها میلیارد دلار برآورد کرد که یک تهدید بسیار جدی اقتصادی است.

 

رژیم صهیونیستی، منزوی‌تر از همیشه

 

فرانسوا بايرو، نخست‌وزیر فرانسه، روز سه‌شنبه اعلام کرد که سه کشور فرانسه، بریتانیا و کانادا به طور مشترک تصمیم گرفته‌اند با آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد مخالفت کنند و به طور مشترک به یک دولت فلسطینی به رسمیت بشناسند.

یدیعوت آحرونوت این تهدید بی‌سابقه از سوی سه قدرت بزرگ غربی را شدیدترین بیانیه تاکنون علیه رژیم صهیونیستی خواند و نوشت که این مسئله باعث می‌شود رژیم صهیونیستی «به کشوری منزوی در صحنه بین‌المللی تبدیل شود.»

این روزنامه نتیجه گرفت که رژیم صهیونیستی با افزایش فشارها برای توقف جنگ و اصرار بر ادامه آن، اکنون به طور کامل در عرصه بین‌المللی منزوی شده است.

 

تغییر موضع آمریکا 

 

یدیعوت آحرونوت یکی از نگرانی‌های بزرگ در رابطه با وضعیت رژیم صهیونیستی در صحنه بین‌المللی را واکنش آمریکا دانست.

این روزنامه نوشت که ایالات متحده، که بارها از این رژیم حمایت کرده، اکنون سکوت اختیار کرده است.

سؤال مطرح شده این است که در صورت مطرح شدن درخواست توقف جنگ در شورای امنیت سازمان ملل، آیا واشنگتن مانند گذشته از حق وتو استفاده خواهد کرد یا خیر.

یدیعوت افزود با وجود اینکه دولت ترامپ چندین بار اعلام کرده از رژیم صهیونیستی دفاع خواهد کرد، اما تحولات و تنش‌های فزاینده ممکن است این بار بر تصمیم آمریکا تأثیر بگذارد و این موضوع باعث نگرانی درباره میزان تمایل واشنگتن برای ادامه حمایت شده است.

 

سونامی فشارهای داخلی و خارجی

 

یدیعوت آحرونوت به نقل از یک منبع در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نوشت که این کشور با یک سونامی واقعی روبروست که روز به روز بدتر می‌شود.

این منبع که هویتش فاش نشد، گفت: «ما در بدترین وضعیتی هستیم که تاکنون تجربه کرده‌ایم. این وضعیت خیلی بدتر از یک فاجعه است، جهان در کنار ما نیست.»

او اشاره کرد که «از نوامبر ۲۰۲۳ جهان فقط شاهد کودکان فلسطینی کشته شده و خانه‌های ویران شده بوده است» و تأکید کرد که رژیم صهیونیستی هیچ راه حل یا برنامه‌ای برای روز بعد ارائه نمی‌دهد، بلکه فقط مرگ و ویرانی است.

این منبع همچنین درباره آنچه «تحریم خاموش» خواند هشدار داد که اگرچه تاکنون محدود بوده اما در حال گسترش است و نباید خطر آن را دست‌کم گرفت. او گفت هیچ‌کس نمی‌خواهد نامش با این رژیم گره بخورد.

صبح سه‌شنبه، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات‌های رژیم صهیونیستی و از مخالفان دولت، در مصاحبه با رادیوی عمومی این رژیم گفت: «یک دولت عاقل جنگ علیه غیرنظامیان (فلسطینی) به راه نمی‌اندازد، کودکان را به عنوان سرگرمی نمی‌کشد و سیاست جابجایی جمعیت را دنبال نمی‌کند.»

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به این سو، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا در غزه دست به جنایات نسل‌کشی زده است که تاکنون بیش از ۱۷۵ هزار فلسطینی شامل شهید و مجروح (اکثراً کودکان و زنان)، بیش از ۱۱ هزار مفقود و صدها هزار آواره بر جای گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار