آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۵۲۹

تاکید عراقچی بر توقف جنایات در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با وزیر خارجه و نخست وزیر واتیکان با تشریح اوضاع فاجعه‌آمیز فلسطین اشغالی بر اقدام فوری جهت توقف جنایات در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه تاکید کرد.
تاکید عراقچی بر توقف جنایات در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در پنجمین دور گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا به رم سفر کرده است، عصر امروز جمعه با کاردینال پیترو پارولین، نخست وزیر واتیکان، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار که اسقف پال گالاگر وزیر امور خارجه واتیکان نیز حضور داشت، وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، انتخاب پاپ لئو چهاردهم را تبریک گفت.

عراقچی ضمن تبیین مواضع کشورمان راجع به حقوق و نیاز‌های ملت ایران برای بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، مقام‌های ارشد واتیکان را در جریان روند مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد.

عراقچی همچنین با تشریح اوضاع فاجعه‌آمیز فلسطین اشغالی در نتیجه تشدید کشتار و ادامه نسل‌کشی در غزه، بر مسئولیت قانونی و اخلاقی همه کشور‌ها و انسان‌ها برای اعلام انزجار و مخالفت با جنایات ارتکابی در غزه و نیز اقدام فوری جهت توقف جنایات و ارسال کمک‌های بشردوستانه به این باریکه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان اشغالگری، آپارتاید و نقض فاحش حقوق بنیادین ملت فلسطین از جمله حق تعیین سرنوشت را ریشه اصلی ناامنی و مشکلات در منطقه غرب آسیا دانست و تصریح کرد: در شرایطی که ایده دو دولتی در طول چند دهه صرفاً به مثابه یک وعده غیرقابل تحقق زمینه‌ساز تضییع فزاینده حقوق ملت فلسطین بوده و در وضعیتی که رژیم اسرائیل به دنبال امحای استعماری فلسطین است، راه حل پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران تشکیل یک دولت واحد دموکراتیک در سرتاسر سرزمین فلسطین از طریق برگزاری یک همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان اصلی فلسطین اعم از مسلمان، یهودی و مسیحی می‌باشد.

در این دیدار آخرین وضعیت روابط دوجانبه واتیکان-ایران و نیز گفت‌و‌گو‌های بین‌الادیانی و گفتمان‌های صلح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار