
رستوران مکمل و آزاد دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افتتاح شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رستوران مکمل و آزاد دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با هدف ایجاد رقابت بین پیمانکاران و ارائه خدمات بهتر و مناسبتر به دانشجویان با حضور دکتر رحمت اله اللهیاری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر حسین امامعلیپور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، دکتر موسوی رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشکدگان افتتاح شد.
در این آئین، دکتر رحمت اله اللهیاری گفت: برای ارائه خدمات با کیفیت و رضایتمندی دانشجویان، افتتاح رستورانهای مکمل و آزاد دانشجویی بهترین انتخاب برای رضایتمندی دانشجویان است.
وی بیان داشت: تنوع غذایی، شناخت ذائقه غذایی مخاطب و ارائه خدمات با کیفیت باعث جلب رضایت و برطرف شدن نیاز مندیهای دانشجو خواهد شد.
دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان نیز در حاشیه این افتتاحیه اظهار داشت: با در نظر گرفتن سلیقه و علائق دانشجویان و ایجاد حس رضایت مندی قشر دانشجو، در تلاش هستیم که کلیه خدمات رفاهی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
در ادامه مراسم دکتر اللهیاری، دکترامامعلی پور و اعضای هیات رئیسه و مسئولان واحدهای دانشجویی ضمن بازدید از آشپزخانه و سلف دانشجویی دختران و پسران، نظرات و پیشنهادات دانشجویان حصول و در خصوص برطرف کردن آنها تاکید شد.