آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۲۸۹

«ناوگان ۱۰۰۰ کشتی» مالزی برای شکستن محاصره غزه

سازمان‌های جامعه مدنی در مالزی با هدف شکستن محاصره نوار غزه، از آغاز بزرگترین طرح بین‌المللی از طریق یک حرکت دریایی جهانی متشکل از ۱۰۰۰ کشتی خبر دادند.
«ناوگان ۱۰۰۰ کشتی» مالزی برای شکستن محاصره غزه

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عظمی عبدالحمید» رئیس شورای هماهنگی سازمان‌های اسلامی مالزی (MAPIM) اعلام کرد که این طرح در پاسخ به تشدید اشغالگری رژیم صهیونیستی و جنایات نسل‌کشی آن علیه مردم غزه ارائه شده است.

وی تأکید کرد که این پروژه از سوی سازمان‌هایی در اروپا، آسیا و آمریکای لاتین حمایت فزاینده‌ای دریافت می‌کند.

عبدالحمید توضیح داد که توقیف کشتی «مادلین» توسط نیرو‌های صهیونیستی، توجه‌ها را به فاجعه انسانی در غزه معطوف کرده و منجر به بسیج مجدد جنبش‌های همبستگی در سراسر جهان شده است.

وی افزود «ناوگان ۱۰۰۰ کشتی» جامع‌تر و هماهنگ‌تر از ناوگان آزادی ۲۰۱۰ به رهبری کشتی «ماوی مرمره» خواهد بود.

طبق بیانیه مشترکی که توسط ده‌ها موسسه مالزیایی امضا شده است، اهداف این اقدام دریایی، لغو فوری محاصره، تأمین کمک‌های بشردوستانه، ارائه حمایت بین‌المللی برای مردم غزه و پاسخگو کردن رهبران اشغالگر به خاطر جنایات جنگی است.

این ابتکار همچنین در پی آن است که دولت‌ها را به انجام مسئولیت‌های خود از طریق حمایت از شهروندان شرکت‌کننده خود سوق دهد، امری که فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی را افزایش می‌دهد.

در تحولی مرتبط، فعالان مالزیایی اعتراضی را در مقابل دفتر مرکزی سازمان سرمایه‌گذاری مالزی ترتیب دادند و خواستار پایان روابط با شرکت‌هایی شدند که از اشغالگران صهیونیستی حمایت می‌کنند، به‌ویژه شرکت آمریکایی کاترپیلار که متهم به تأمین تجهیزات مورد استفاده در عملیات تخریب و شهرک‌سازی است. تظاهرکنندگان ادامه همکاری با این شرکت‌ها را «همدستی در جنایات نسل‌کشی» دانستند.

در همین حال، MAPIM با ایجاد یک دبیرخانه بین‌المللی و یک صندوق مالی برای حمایت از تدارکات لجستیکی و فنی برای راه‌اندازی ناوگان، از گام‌های عملی برای گسترش دامنه این کمپین خبر داد و از نهاد‌ها و افراد دعوت کرد تا در موفقیت این ابتکار مشارکت کنند.

ناظران انتظار دارند که ابتکار «ناوگان ۱۰۰۰ کشتی» به ویژه با توجه به افزایش همبستگی مردمی با غزه و شکست نهاد‌های بین‌المللی در متوقف کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی، به کانون توجه جهانی تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار