آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۲۹۷

مجلس نمایندگان آمریکا به تمدید کمک‌های نظامی برای اوکراین رأی داد

آندری یرماک رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی از رأی قاطع نمایندگان مجلس آمریکا به تمدید کمک‌های نظامی برای اوکراین خبر داد.
مجلس نمایندگان آمریکا به تمدید کمک‌های نظامی برای اوکراین رأی داد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اوکراین اینفو، یرماک در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: مجلس نمایندگان ایالات متحده به ادامه کمک‌های نظامی برای اوکراین رأی داده است.

در همین ارتباط دان بیکن عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت نبراسکا نیز در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: مجلس نمایندگان با ۳۵۳ رأی موافق در برابر ۷۶ رأی مخالف، به ادامه کمک‌های نظامی به اوکراین رأی داد.

به نوشته اوکراین اینفو، این لایحه اکنون برای بررسی به مجلس سنا ارسال شده و در صورت تصویب، برای امضای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید خواهد رفت.

ترامپ پیشتر در دیدار با مارک روته دبیرکل ناتو اعلام کرده بود که اوکراین میلیارد‌ها دلار سلاح دریافت خواهد کرد.

گفتنی است این لایحه که توسط سناتور‌ها لیندسی گراهام و ریچارد بلومنتال تهیه شده و مورد حمایت ۸۵ سناتور است، همچنین به رئیس جمهور آمریکا اجازه می‌دهد که تعرفه‌های ثانویه حداقل ۵۰۰ درصدی بر واردات از کشور‌هایی مانند چین، برزیل و هند که به تجارت با روسیه ادامه می‌دهند، اعمال کند.

به گزارش ایرنا، هجدهمین بسته تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو در حالی روز جمعه (۲۷ تیر) تصویب شد که رئیس کمیسیون اروپا، هدف این تحریم‌ها را ضربه‌زدن به قلب ماشین جنگی روسیه اعلام‌کرد.

این تحریم‌ها که روز جمعه به تائید سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل رسید، شامل ممنوعیت معامله با ۲۲ بانک روسی، صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و شرکت‌های زیرمجموعه آن و استفاده مستقیم یا غیرمستقیم از خطوط لوله زیردریایی نورد استریم است.

افزون بر این، اتحادیه اروپا سقف قیمتی ۶۰ دلاری برای هر بشکه نفت خام روسیه را به یک مکانیزم پویا تبدیل می‌کند که همواره ۱۵ درصد پایین‌تر از متوسط قیمت بازار باقی می‌ماند. به گفته منابع دیپلماتیک، سقف جدید با قیمت ۴۷.۶ دلار آغاز خواهد شد.

اما این در حالی است که تلاش اتحادیه اروپا برای فشار اقتصادی بر روسیه، بیشتر از آنکه کرملین را تحت تاثیر قرار داد شهروندان اروپایی را هدف قرار داده و از زمان شروع جنگ اوکراین، قیمت انرژی و دیگر کالا‌های مصرفی به شدت افزایش یافته است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار