کد خبر:۱۳۱۱۳۶
جانشين فرمانده سپاه قدس گيلان:
مقابله با تهاجم فرهنگي در دانشگاهها نيازمند يك حركت منسجم و انديشمندانه است
جانشين فرمانده سپاه قدس گيلان گفت: مقابله با تهاجم فرهنگي در جامعه بويژه در دانشگاهها نيازمند يك حركت منسجم و انديشمندانه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، نظرعلي عليزاده روز گذشته در جلسه شوراي فرهنگي منطقه 17 دانشگاه آزاد در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت، با اشاره به ايجاد راهكارهايي براي مقابله با تهاجم فرهنگي در دانشگاهها اظهار داشت: مقابله با تهاجم فرهنگي در جامعه بويژه در دانشگاهها نيازمند يك حركت منسجم و انديشمندانه است.
وي با بيان اينكه نخستين گام در اين راستا اسلامي كردن بازارها در كشور است، افزود: دانشگاههاي ما داراي حرمت هستند و حرمت آنها نبايد شكسته شود.
جانشين فرمانده سپاه قدس گيلان تصريح كرد: امروز ايران در دنيا بحث حفظ حجاب و عفت زنان را پرچم برافراشته مبارزه عليه دشمن كرده و حامل پيام احياي فرهنگ ديني در جهان است.
وي با تاكيد بر اسلامي شدن بازارها بويژه توليديهاي لباس در داخل كشور گفت: كشور ايران داراي فرهنگ ديني است كه ديگر كشورها براي رسيدن به آن فرهنگ در تكاپو هستند و ميجنگند.
عليزاده توليد لباس اسلامي ارزان قيمت و فراگير شدن آن در جامعه را به عنوان يكي از راهكارهاي مقابله با تهاجم فرهنگي دانست و افزود: پوشيدن لباسهاي اسلامي در جامعه بايد نهادينه شود تا فروشندگان پوشاك نيز در عرضه آن با جامعه همگام شوند.
وي توليد چادر زنانه ارزان قيمت در كشور و صادرات آن به ديگر كشورهاي اسلامي را از ديگر راههاي مقابله با بدحجابي دانست و اظهار داشت: اين امر نيازمند يك برنامهريزي و اراده راسخ است.
جانشين فرمانده سپاه قدس گيلان با بيان اينكه براي حفظ عفت زنان جامعه مراعات حجاب ضرورت دارد، تاكيد كرد: زنان و جوانان ما هدف اصلي دشمن در جنگ نرم هستند.
وي اظهار داشت: حفظ حريم عمومي با توجه به آموزههاي ديني در دانشگاهها بايد با دقت و ظرافت تمام مسئولان كه نقش تربيتي دانشجويان را بهعهده دارند، پيگيري شود.
عليزاده افزود: دانشگاهها ميتوانند نقش بسيار مهمي در ديدگاه فرهنگي ديگر مردم جامعه داشته باشند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.