مسئول شهداي گمنام بنياد حفظ آثار دفاع مقدس گفت: انتقال فرهنگ شهادت به نسل جديد يكي از مهم ترين وظايف ما است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، تاجيك صبح امروز در بين دانشجويان دوره آموزشي تربيت راوي خواهران كه از طرف سازمان بسيج دانشجويي كشور در دانشكده پرستاري لنگرود برگزار شده است، با توجه به اهميت تاريخ دفاع مقدس، براي دانشجويان در مورد اخلاق تشكيلاتي، بي نظير بودن دفاع مقدس و اهميت تاريخ دفاع مقدس مطالبي ايراد كرد.
وي در ادامه افزود: دانشجوياني كه در دوره جنگ نرم به عنوان راويان جنگ نرم تربيت مي شوند، جايگاه والايي دارند و اين جايگاه از نظر كل نظام جمهوري اسلامي بايد حفظ شود.
تاجيك با تاكيد بر اينكه فرهنگ شهادت و دفاع مقدس نبايد از بين برود بلكه بايد از نسل اول به نسل جديد انتقال داده شود، تصريح كرد: انتقال فرهنگ شهادت به نسل جديد يكي از مهم ترين وظايف ما است.
وي با بيان اينكه فرهنگ شهادت چگونه مردن نيست بلكه چگونه زيستن است، گفت: ما بايد چگونه زيستن را به نسل جديد انتقال دهيم و طوري زندگي كنيم كه به شهادت برسيم.
تاجيك تاكيد كرد: بايد به وصيت نامه شهدا عمل كنيم و با سركشي و ديدار از خانواده هاي شهدا ناگفته ها و درددل هاي اين عزيزان را بشنويم.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر اينكه «جوانان ما بايد با تاريخ و وقايع دفاع مقدس آشنا شوند»، دو كتاب تاريخ دفاع مقدس از عباس تيموري و منصوري لاريجاني به دانشجويان معرفي كرد.