کد خبر:۱۴۰۹۷۱
استاندار اردبیل تاکید کرد:
جلوگیری از صرف هزينههاي اضافي در برگزاري مسابقه قرآني 1445
استاندار اردبیل گفت: بايد در برگزاري مسابقه قرآني 1445 از صرف هزينههاي اضافي جلوگیری شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، سيد حسين صابري روز گذشته در جلسه هماهنگي برگزاري مسابقه قرآني 1445 در اردبيل با تاکید بر جلوگیری از صرف هزينه هاي اضافي در برگزاري اين مسابقه گفت: در برگزاري این مسابقه ظرفيت هاي استاني مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به سبقه غنی اردبیل در اجرای برنامه های فرهنگ قرآنی و علوم دینی افزود: این استان به دلیل عملکرد مطلوب در مباحث قرآنی به عنوان مجری اجرای مسابقه 1445 در سطح کشور انتخاب شده است؛ چنان که این استان با برگزاری مطلوب این مسابقه قرآنی در سال گذشته جزو سه استان برتر در برگزاري مسابقه قرآني 1444 شد.
استاندار اردبیل از آمادگی 41 دستگاه اجرایی در استان برای همکاری در اجرای برنامه های قرآنی خبر داد و گفت: در اجرای برنامه های قرآنی تمامي دستگاه ها باید خود را مکلف و موظف به اجرا کنند؛ چرا که عملکرد مطلوب هر یک از این دستگاه ها وجهه قرآنی استان را بیشتر مي كند.
صابری با بیان اینکه قرار است نیم درصد از اعتبارات بودجه سال جاری دستگاه های اجرایی استان اردبیل به اجرای برنامه های قرآنی اختصاص یابد، اظهار داشت: با اختصاص سهم نيم درصد فرهنگي همه دستگاه ها مشکلی در تامين جوايز اين مسابقه نداريم.
وي نقش روحانيون در حضور حداکثری مردم در مراسم برگزاري مسابقه قرآني 1445 را مهم دانست و افزود: روحانيون دستگاه های اجرایی اردبیل چند روز قبل از برگزاري مسابقه در نمازهاي جماعت، از مردم براي شركت در اين مراسم دعوت کنند.
استاندار اردبیل ادامه داد: اشاعه فرهنگ قرآنی موجب اصلاح یک جامعه در تمام ابعاد می شود؛ چرا که قرآن با هدایت روشنگرانه خود نجات دهنده انسان ها از گمراهی و ضلالت است.
لازم به ذکر است، طرح قرآنی 1441 با محوریت سوره مبارکه «زمر»، 1442 سوره مبارکه «یوسف» و 1443 سوره مبارکه «اسرا» ، 1444 سوره مبارکه «کهف » بود كه امسال نیز مسابقه قرآنی 1445 با محوریت سوره مبارکه «انفال» در حال اجراست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.