کد خبر:۱۵۶۴۰۷
مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم:
آئين نامه کرسی های آزاد اندیشی هنوز كامل نشده است
مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به اينكه آئين نامه کرسی های آزاد اندیشی هنوز كامل نشده است، گفت: اين كرسي ها بايد توسط دانشجويان اجرا شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، دكتر حسینعلی عليخاني در نشست با تشكل هاي دانشجويي دانشگاه شهركرد در پاسخ به درخواست مجید کاجی نماينده تشكل جامعه اسلامي در این دانشگاه مبني بر لزوم تبيين آئين نامه كرسي هاي آزاد انديشي بر اساس شرايط و موقعيت دانشگاه ها تأکید کرد: كرسي هاي آزاد انديشي بايد توسط دانشجويان اجرا شود و مسئولين نبايد در مورد اين موضوع اظهار نظر كنند.
وی با اشاره به اينكه آئين نامه کرسی های آزاد اندیشی هنوز كامل نشده است، گفت: طي چندين جلسه با وزارت اطلاعات مقرر شد كه ماده واحده اي براي بحث امنيت در كرسي هاي آزاد انديشي به اين آئين نامه اضافه شود.
لازم به ذکر است در این نشست دکتر سید جواد ساداتی نژاد معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پاسخ به درخواست پورکاوه نماينده مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهرکرد در راستای ايجاد فضايي جهت حضور گسترده تر اساتيد برجسته كشوری در این دانشگاه، یادآور شد: در حال تدوین آئين نامه اي در راستای تعامل و تبادل دانشجويان هستيم كه پس از تكميل آن، دغدغه دانشجویان در این زمینه نيز حل خواهد شد.
ساداتي نژاد همچنین در پاسخ به سوال احسان قائدي نماينده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه در خصوص مشخص شدن تكليف سرپرست دانشگاه دکتر اسماعيل اسدي جهت تبديل سمت وی به رياست، خاطرنشان کرد: اين بحث مربوط به شوراي عالي انقلاب فرهنگي است که از سوی ما نیز در حال پيگيري مي باشد.
وي در پاسخ به سوال یکی از فعالین دانشجویی مبني بر لزوم ايجاد پارك فناوري در استان چهارمحال و بختیاری در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان استان به کلان شهرها، گفت: بودجه هاي مربوط به كارهاي علمي و حوزه هاي مربوط به آن در دستور كار دولت قرار دارد و دانشجويان بايد درخواست را ارائه دهند تا پس از مطرح شدن با وزير علوم تحقيقات و فناوري، رسيدگي شود.
معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم، تحقيقات و فناوري همچنين در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان در خصوص عملكرد این وزارتخانه در راستای اسلامي كردن دانشگاه ها، بیان داشت: براي اين موضوع ما فقط آئين نامه پوشش و حجاب را در دانشگاه ها داريم و اين بحث مفصلی است كه در حال حاضر وقت كافي براي آن نبوده و اينجا نيز محل باز نمودن اين مسائل نمي باشد.
محمد خدابخشي سرپرست امور دانشجويان صندوق رفاه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نیز در پاسخ به سوالات مصطفي انگارده نماينده بسيج دانشجويي، پيرامون ارتباط ضعيف مسئولين با دانشجويان و همچنين فضاي محدود كاري در تشكل هاي دانشجويي و نبود شوراي صنفي جهت پيگيري مطالبات دانشجويي و معضل ندادن يارانه غذا به وعده هاي غذايي روز پنجشنبه دانشگاهها، فقط به تبيين مسئله وعده غذايي پرداخت و گفت: تعيين اين مسائل مربوط به دانشگاه است و ما يارانه هاي غذا را به دانشگاه پرداخت كرده ايم.
معاون حقوقي و امور مجلس وزير علوم، تحقيقات و فناوري در تكميل سخنان سرپرست امور دانشجويان صندوق رفاه وزارتخانه، افزود: به دلیل اینکه ما بودجه اي براي سوخت در اختيار دانشگاه قرار نداده ايم، شايد اين هزينه ها صرف سوخت براي دانشگاه شده است.
خدابخشي همچنین از واگذاري خوابگاه ها به بخش خصوصي خبر داد و افزود: مسلما ما در اوايل اين طرح با مشكلاتي رو به رو خواهيم شد. وي خاطرنشان کرد: اگر چه ما براي دانشگاه شهركرد بودجه خوابگاه در نظر نگرفته ايم؛ اما براي دانشجويان مجرد وام وديعه مسكن را در نظر گرفتيم كه سقف آن براي هر نفر 2 ميليون تومان است که اين وام براي دانشجویان شبانه با بازده 14 درصدي می باشد.
در اين جلسه همچنین دكتر حسینعلی عليخاني مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري خطاب به دانشجويان گفت: بيشتر معضلات شما مربوط به خوردن و خوابيدن است که اين حرف موجب نارضايتي دانشجويان حاضر در جلسه شده و اين دانشجويان خواستار حضور شخص وزير علوم، در جمع نمايندگان تشکل های دانشجويی دانشگاه شهرکرد شدند.
دانشجويان همچنین تصریح کردند: اگر شخص وزير علوم، تحقيقات و فناوري در جمع ما بود، حتماً به بررسي مشكلات بيشتر و جدي تري مي پرداختيم.
بر اساس این گزارش طی سفر چهارم هیئت دولت به استان چهارمحال و بختیاری جلسه دکتر سید جواد ساداتی نژاد نماینده تام الاختیار وزیر علوم با تشکل های دانشجویی دانشگاه شهرکرد در سالن کنفرانس شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.