استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تلاش برای حل مشکلات افراد در حلقه های صالحین گفت: آنچه در رفع مشکلات مهم است توجه و تفکیک حوزه های عمومی و خصوصی مشکلات افراد است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حجت الاسلام مدرسی روز گذشته در مراسمی که با حضور سرگروه های حلقه های صالحین و بسیجیان برگزار شد، با اشاره به آیه ای از قرآن از سوره مائده در آیه 32 گفت: مراد از قتل در این آیه کشتن معنوی است و نجات نیز نجات معنوی است که نشان از اهمیت توجه به معنویت در انسان ها است و همچنین اهمیت کاری که مسئولین آموزش در خصوص انجام فعالیت خود در حلقه های صالحین داشته باشند آشکار می کند.
وی بیان کرد: انسان باید این انگیزه در خود داشته باشد که در صورتی که من یک فرد را از گمراهی نجات دهم بدین معنا است که همه بشریت را از گمراهی نجات داده ام که این نکته ای مهم در تعلیم و تربیت است و این عمل را نیز باید به نتیجه برسانیم و فقط دعوت تنها کافی نیست.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: همه ما نیازمند یادگیری هستیم تا بتوانیم به خوبی به دیگران یاد دهیم و این نمی شود که در حلقه های صالحین حضور داشته باشیم اما مطالعه نکنیم و بدون مطالعه بخواهیم صحبت کنیم و پیامبر نیز در خصوص پاداش آن می فرماید هرکس به فردی دیگر در راه خدا چیزی یاد دهد پاداش هفتاد پیامبر به او داده می شود.
مدرسی یادآور شد: امروز حلقه های صالحین اگر به خوبی اداره شود به مراتب تاثیر آن بسیار بیشتر از مراسم های روضه است که یادگیری در فضای مسجد نیز موضوعیت دارد و از این جهت اولین فضا برای حلقه های صالحین مسجد انتخاب شده است و این اهمیت را نیز در آیات و احادیث می توانیم در یابیم که اگر در هر نوبت که وارد مسجد شویم اجر یک عمره گزار را خواهیم داشت.
وی با اشاره به چگونگی جذب جوانان در حلقه های صالحین گفت: ما باید از شیوه های مناسب جذب با توجه به اهمیت آن توجه خاصی داشته باشیم که از جمله آنها بازگو کردن راههای موفقیت افرادی که در این راه موفق بوده اند برای دیگران می باشد.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: در حلقه های صالحین اصلا مسائل مالی را نباید مطرح کنیم و اگر می خواهیم در تبلیغ دین موفق باشیم نباید اهمیت به دنیای مردم دهیم و بدانیم که اگر دین مردم درست شود دنیا مردم نیز در ادامه ساخته خواهد شد.
حجت الاسلام مدرسی بیان کرد: عامل دیگر در رعایت نظم توسط مربیان است که با رعایت نظم تمامی کارهایمان را بخوبی به پیش خواهیم برد و اصلی دیگر نیز هم اندیشی در جوانان است که در این راه به جوانان اهمیت خاص داده شود.
وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر دادن مسئولیت به افراد و جوانان است وبه هر میزانی که مسئولیت به افراد محول شود پیشرفت و نتیجه دهی خواهیم داشت و مشارکت و تقسیم مسئولیت داشته باشیم تا موفق شویم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به روش های ارائه مطالب ادامه داد: برخی از مسائل را باید به صورت عمومی و برخی را به صورت خصوصی بیان کنیم که شناخت و حل این مسائل مربوط به هر حوزه ای و تشخیص آن برای حل مشکلات بسیار مهم است و اصولی همچون عدم ورود بیش از حد به مسائل خصوص را در نظر داشته باشیم.
مدرسی تصریح کرد: مطرح کردن آیات قرآن و روایات ائمه را در زمره فعالیت های خود قرار دهیم زیراکه ممکن است تاثیر آن بسیار بیشتر از حکم مراجع باشد زیرا در صورتی که با بیانی شیوا و رسا برای جوانان ارائه شود این برای جوانان بسیار تاثیر گزار خواهد بود.