کد خبر:۱۸۶۹۵۷
دانشجويان در كرسي آزاد انديشي«رابطه ایران با غرب آری یا نه؟»:

با کشوری رابطه برقرار می‌کنیم که حداقل خدا را بشناسد

کرسی آزاد‌اندیشی «رابطه ایران با غرب آری یا نه؟» امروز با حضور بیش از 80 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبيل در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، کرسی آزاد‌اندیشی «رابطه ایران با غرب آری یا نه؟» امروز با حضور مولایی، مسئول فرهنگی دانشگاه محقق ‌اردبیلی، نجفی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل و بیش از 80 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.
 
کرامتی یکی از دانشجویان مخالف در این کرسی آزاد اندیشی گفت: ما خواهان مذاکره و رابطه با غرب، اروپا و هر کشور دیگری در چهارچوب معیارهای اسلام، رعایت احترام متقابل، عدالت و حفظ منافع عمومی هر دو طرف هستیم.
 
اکبری از دانشجویان موافق با بیان اینکه کشور ما در گذشته زیر سلطه استکبار بود، بیان داشت: باید توجه داشت که غرب تنها آمریکا نیست و امروز شرایط کشورها در سیاست رو به تغییر است؛ بنابراین عدم رابطه چیزی را تغییر نمی‌دهد، بلکه وضع را بدتر می کند و تولید داخلی و ملی در داخل کشور باقی می‌ماند.
 
کرامتی گفت: بلاهایی که بر سر کشور عراق، لیبی، مصر، پاکستان، افغانستان و الجزایر آمده نتیجه دوستی و رابطه با آمریکاست.
 
عصری دیگر دانشجوی مخالف با بیان اینکه استراتژی و سیاست آمریکا و غرب عوض نشده، افزود: آمریکا می خواهد همه کشورها را به زیر سلطه خود در آورد؛ این در حالی است که حکومت اسلامی ما مستقل است و سلطه را نمی پذیرد.
 
کرامتی افزود: در هشت سال دفاع مقدس این کشورهای غربی بودند که برای عراق اسلحه و مهمات تهیه می کردند، درست است که آنها از نظر اقتصادی در سطح بالایی قرار دارند ولی عقبه ننگین آنها این اجازه را به ما نمی‌دهد که با کشورهای آمریکا، فرانسه، انگلیس و اسرائیل دست دوستی بدهیم؛ ما خواهان رابطه هستیم اما در چهار چوب اسلام و بر اساس عزت، حکمت و اقتدار.
 
عصری ادامه داد: چه تضمینی می دهید که این رابطه سالم باشد.
 
ما با کشوری رابطه برقرار می کنیم که حداقل خدا را بشناسد/ ما ظلم را قبول نداریم
 
اکبری نیر بیان داشت: شما رابطه با غرب را تنها از لحاظ سیاسی مطرح می کنید و فقط هدفتان آمریکاست، آیا به جز بحث سیاسی در بقیه زمینه ها نیز مخالف هستید؟
 
حریری، یکی دیگر از دانشجویان موافق گفت:  ما نباید از تهاجم فرهنگی بترسیم؛ چرا که فرهنگ ما غنی بوده و عقبه قوی دارد، ما باید آمادگی کامل برای مقابله با جنگ نرم را داشته باشیم.
 
کرامتی ادامه داد: اگر رابطه‌ای برقرار شود به دنبال آن رابطه فرهنگی هم ایران و اسلام زیر سوال می رود.
 
وی افزود: به دلیل ارتباط ترکیه با آمریکا، دانشجویان محجبه حق ورود به دانشگاه را ندارند.
 
عصری گفت: ما با کشوری رابطه برقرار می کنیم که حداقل خدا را بشناسد، ما ظلم را قبول نداریم.
 
اکبری با بیان اینکه رابطه سیاسی با اقتصادی جداست، افزود: هالیوود اگر بر علیه ارزش های ما فیلم می سازد ما نیز این کار را بر علیه آنها انجام خواهیم داد.
 
وی ادامه داد: اکثر رسانه ها زیر سلطه آمریکا هستند و این توانایی را دارد که فرهنگ هر کشوری را نابود کند.
 
اکبری تصریح کرد: رابطه ما با غرب باید طوری باشد که فرهنگ ما بر فرهنگ آنها حاکم شود.
 
حریری گفت: ما دلیلی بر ترس از این رابطه نداریم؛ چرا که اسلام همیشه برتر است.
 
کرامتی در ادامه بیان داشت: اینکه اسلام برتر است دلیل براین نمی شود که ما به هر کاری روی بیاوریم، خداوند جای سلطه ای بر مسلمانان قرار نداده است.
 
عصری تصریح کرد: فرهنگ ما غنی است این ضعف ها ناشی از فرهنگ و رسانه های آمریکاست.
 
اکبری افزود: ما نگفتیم زیر سلطه برویم ما می توانیم از توانایی های متعدد آنها برای پیشرفت خود استفاده کنیم؛ همانگونه که آنها از اسلام برای پیشرفت خود استفاده کردند.
 
در پایان محمدرضا مولایی، مسئول فرهنگی دانشگاه محقق‌اردبیلی با اشاره به نکات مشترک دانشجویان دو طرف بیان داشت: مشخص بود که هر دو طرف اعتقاد دارند رابطه یک چیز خوبی است و بهتر است وجود داشته باشد؛ غرب با نوع حکومت ما مشکل دارد، آنها مخالف اسلام هستند و این رابطه تحت شرایطی که مخالف اسلام نباشد باید انجام گیرد؛ چرا که اسلام سلطه پذیر نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار