آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۹۴۲
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی:

راهبرد فشار به ایران در مذاکرات 1+5 بی نتیجه است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: راهبرد فشار به ایران در مذاکرات 1+5 بی نتیجه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، نصرت‌الله حیدری ظهر امروز در جمع شماری از اعضای حزب موتلفه اسلامی عنوان کرد: اگر مذاکرات بغداد در قالب اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شکل بگیرد امکان رسیدن به توافق وجود دارد.
 
وی ادامه داد: بر اساس مقررات آژانس، ایران حق فعالیت صلح آمیز هسته‌ای را دارد البته ایران باید در این زمینه تضمین‌های لازم را بدهد.
 
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی استراتژی جمهوری اسلامی ایران را برد دانست و افزود: همکاری صمیمانه ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حد اعلی بود و غرب باید در مذاکرات بغداد به این حسن نیت ایران پاسخ مثبت دهد و گام اول لغو ظالمانه تحریم‌ها است.
 
حیدری با اهمیت دانستن مذاکرات بغداد گفت: امیدوار هستیم در مذاکرات بغداد موضوع هسته‌ای ایران برای همیشه مختومه شود و غربی‌ها با حسن نیت وارد گفت‌وگو شوند
 
وی راهبرد فشار از سوی غرب در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را بی‌نتیجه دانست و گفت: غرب تنها در یک موضع احترام آمیز به حقوق هسته‌ای ایران می‌تواند به روند مذاکرات امیدوار باشد.
 
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: این یعنی یک واقعگرایی در دیپلماسی و لازمه این واقع‌گرایی این است که طرفین احساس کنند که در یک فضای احترام‌آمیز متقابل و بر اساس منطق و مقررات آژانس و بر اساس یک مدل به توافق برسند که سود متقابل آنها را در نظر بگیرد و خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران این مساله را در مذاکرات استانبول به طرف‌های غربی تفهیم کرد.
 
حیدری اضافه کرد: اگر کشورهای عضو 1+5 با یک نگاه مثبت و واقع بینانه در مذاکرات بغداد وارد عمل شوند به طور حتم ایران همچون استانبول گام موفقی را در عرصه بین‌الملل برخواهد داشت و بحث هسته‌ای ایران برای همیشه خاتمه خواهد یافت.
 
وی تصریح کرد: آنچه از مذاکرات استانبول مشهود بود علاقه طرف مقابل بر گفت‌وگو و همکاری بود و این موضوع مثبت تلقی می‌شود و ما به مذاکرات بغداد امیدوار هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار