کد خبر:۱۸۸۰۵۴
مدیر کل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس گیلان:
درس آشنایی با دفاع مقدس با رویکرد علمی عقلانی در دانشگاه ارائه شود
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان گفت: درس آشنایی با دفاع مقدس باید در واحدهای دانشگاهی با رویکردهاي علمی و عقلانی ارائه شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، رسول جلايی روز گذشته به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان با بیان اینکه اکنون بیش از 3500 دانشجو در گیلان درس اختیاری آشنایی با دفاع مقدس را انتخاب کردهاند، تصريح كرد: تاکنون بیش از 10 هزار نفر درس آشنایی با دفاع مقدس را در دانشگاههای استان انتخاب کردهاند.
وی با بیان اینکه همایش دانشگاه و دفاع مقدس چهارم خرداد جاری در دانشگاه علوم پایه گیلان برگزار میشود، افزود: شاخص حیات مقتدرانه ملت ایران در دوران دفاع مقدس است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس گیلان گفت: درس آشنایی با دفاع مقدس در واحدهای دانشگاهی با رویکردهاي علمی و عقلانی ارائه شود
جلايي عدم پذیرش برتری دشمن را پیام فتح خرمشهر دانست و افزود: با تکیه بر تجربه دیروز و همت و تلاش باید در سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» برتری اقتصادی و سیاسی خود را به رخ دشمن کشیده و کشور را از حیث اقتصادی از سلطه بیگانگان خارج کنیم.
وي با اشاره به اینکه فتح خرمشهر و سوم خرداد همیشه همراه ملت ایران است، خاطرنشان کرد: سوم خرداد تنها مربوط به دیروز نیست و با درسآموزی از این حادثه بزرگ میتوان موانع و مشکلات را از سر راه پیشرفت ملت ایران برداشت.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس گیلان و شعار سیامین سالروز آزادی خرمشهر را «اوج ایثار و تلاش و خوداتکایی ملت ایران» نامید و گفت: گرامیداشت یاد امام (ره) و از خودگذشتگی ملت فهیم ایران و همچنین شهادت ایثارگران گرانقدر از جمله وظایف ماست.
جلايي با بیان اینکه فتح خرمشهر افتخاری ابدی برای ملت ایران است، خاطرنشان كرد: امسال در سالروز فتح خرمشهر در حوزه ادبیات و انتشارات از 11 کتاب در گیلان رونمایی و 5000 فیلم «ستارگان گیلان در خرمشهر» توزیع و فیلمهای کوتاه دفاع مقدس در بعضی از مدرسههای استان نمایش داده میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.