کد خبر:۱۸۹۱۹۴
کارشناس سینما:
معنویت حلقه مفقوده سینمای امروز است
عضو هیئت داوران جشنواره فیلم اشراق گفت: در عرصه سینما و فیلم سازی، حلقه مفقوده معنویت و دینداری به وضوح قابل مشاهده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، محمود زنده نام امروز در حاشیه اولین جشنواره فیلم اشراق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ورود دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به عنوان یک مرکز دینی و آموزش دهنده علوم دینی در عرصه فرهنگ و هنر و مشخصا فیلم و سینما یک حرکت مبارک و لازمه فیلم و سینمای کشور ما بود؛ زیرا در سال های قبل نیز وقتی که فیلم دینی و معنوی مطرح می شد به نظر میرسید متولی و در واقع برگزار کننده این موضوع و مضامین در عرصه فیلم و سینما همین بخش فرهنگی حوزه علمیه باشد.
وی با بیان اینکه اولین جشنواره فیلم اشراق در حرکت نخست آغاز خوبی است، تاکید کرد: قدم های بعدی باید سنجیده تر، کارشناسی تر و با برنامه تر برداشته شود.
این کارشناس سینما و رسانه ادامه داد: در عرصه سینما و تلویزیون و فیلم سازی، حلقه مفقوده معنویت و دینداری به خوبی قابل مشاهده است و حوزه های علمیه به عنوان متولی این بخش در این خصوص میتوانند راهگشای شکل گیری سینمای دینی به طور اصولی و مبتنی بر اعتقادات مذهبی ما باشند.
زنده نام گفت: اگر قرار باشد کسانی در خصوص سینمای معنوی دینی ما اظهار نظر و مراقبت کنند که دین در این آثار به خوبی نمایش داده شود، چه کسانی بهتر از عزیزانی که درس علوم دینی و قواعد مذهبی را می خوانند و بسط می دهند.
وی گفت: به نظر من رویکرد این جشنواره در گام نخست رویکرد خوبی است و همه جای دنیا هم آثار هنری و سینمایی در خصوص مسایل دینی و مذهبی تولید می شود و خیلی از جشنواره های دنیا با حمایت کلیساها و مراکز مذهبی برگزار می شود و حتی یک جشنواره در روسیه با عنوان «منبر طلایی» برگزار میشود.
این کارشناس سینما اضافه کرد: شاید ما به عنوان کشور اسلامی باید سردمدار برگزاری این حرکت های فرهنگی هنری باشیم؛ اما به نظر من یک مقداری در برگزاری این قبیل جشنواره ها تاخیر داشتیم و امیدواریم با توجه به غنای دین و مذهب و توانایی علما، دانشمندان و طلاب حوزه که دانش خود را به روز کرده اند و اطلاعات و ابزار جدید اطلاعات را می شناسند، این تاخیر و عقب ماندگی به لحاظ تولید آثار دینی و مذهبی هر چه سریعتر جبران شود و قدم های بعدی محکم تر برداشته شود.
وی گفت: هنرمندانی که به موضوعات روز جامعه خود را نزدیک کرده و موفق شده بودند با مسائل روز جوانان، فیلم خود را بسازند، فیلم سازهای موفق تری بودند و معتقدم مطلبی را که ضرورت دارد برای مخاطبان جشنواره جا بیندازیم این است که روحانیت و معنویت در سینما متاثر از یک شخصیت روحانی نیست؛ بلکه روحانیت و معنویت حاکم بر اثر است که بر مخاطب تاثیرگذار است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.