کد خبر:۱۹۳۴۲۷
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
توجه به معنویت و مباحث مهدویت به برکت انقلاب اسلامی زیاد شده است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه هدف از فرهنگ مهدویت و انتظار نمود اثرات آن در زندگی بشر است، گفت: توجه به معنویت و مباحث مهدویت به برکت انقلاب اسلامی در جامعه زیاد شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله استادی ظهر امروز در نخستین همایش ملی کتاب مهدویت که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی قم برگزار شد، با اشاره به اینکه بیان برخی مطالب در زمینه مهدویت که سند قابل اعتمادی ندارد، تصریح کرد: بهتر است کتابی به طور جداگانه تدوین شده که در آن تنها محکمات بحث آورده شود تا در آن قطعیات مکتب تشیع پیرامون این موضوع آمده باشد و مردم بتوانند به محتوای آن اعتماد کنند.
وی با انتقاد از این که انگیزه میلیون ها نفری که سالانه به مسجد جمکران می آیند، رفع حوائج دنیایی می باشد، خاطرنشان کرد: باید برای همه دلدادگان حضرت این موضوع را تشریح کرد که هدف اصلی ما از توسل به امام زمان برای ارتقا معنوی و نه رفع مشکلات شخصی و دنیایی است.
امام جمعه قم با تاکید بر اینکه تمام احکام الهی دارای هدفی می باشد، اذعان داشت: هدف از فرهنگ مهدویت و انتظار مشخص شدن آن در زندگی بشریت می باشد و باید با تدوین کتاب هایی در زمینه مهدویت زندگی مورد رضایت حضرت ولی عصر(عج) را در سطح وسیع ترویج نمایند.
وی افزود: از آسیب های پیرامون فرهنگ مهدوی این است که برخی از افراد با ساده انگاری بحث تشرف به محضر حضرت ولی عصر(عج) زمینه فعالیت مدعیان دروغین را فراهم می کنند که باید زمینه های این کار را با عدم افراط کاری جلوگیری نماییم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم معرفی آثار ارزشمند و قابل اعتماد را بسیار مهم و اساسی دانست و تصریح کرد: علما و همچنین مراکز مهدویت با تعیین چارچوب های بحث جامعه مهدوی را هدایت نمایند.
آیت الله استادی با اشاره به اینکه بهتر است مسائل محکمات و متشابهات مهدویت به صورت جداگانه در مجموعه دایره المعارف آورده شود، اظهار داشت: در رابطه با مباحث مهدویت بخش هایی که سند قطعی، سند ضعیف و مطالب بدون سند می باشد، جداگانه و مجزا تدوین گردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.