رئيس اداره توسعه صادرات سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: حمايت از محصول خرمای این استان علاوه بر رونق صنعت كشاورزي در هرمزگان ميتواند مسير مطلوبي براي اشتغالزايي باشد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، انصاريان در جلسه ميز تخصصي خرما با اشاره به ضرورت حمایت از محصول خرمای هرمزگان جهت رونق کشاورزی و اشتغالزایی تصریح کرد: هرمزگان با توجه به شرايط آب و هوايي خاص خود محصولات خرماي بي نظيري را نه تنها در كشور؛ بلكه در جهان دارد، اما اين محصول با كيفيت چندان شناخته شده نيست.
وی افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت خرما در استان بايد از تمام ظرفيت ها در اين زمينه استفاه كرد تا خرماي استان شناخته شود.
رئيس اداره توسعه صادرات سازمان صنعت و تجارت هرمزگان بیان داشت: عدم زيرساخت مناسب، بازاريابي، بسته بندي و صادرات خرما به كشورهاي مختلف و شناساندن اين محصول مهم ترين مشكلات خرماي استان است.
انصاریان در این خصوص با بیان اینکه فعاليت هاي خوبي در اين زمينه انجام شده اما كافي نيست، گفت: خرما يكي از عمده محصولات كشاورزي در استان است كه حمايت از اين محصول علاوه بر رونق صنعت كشاورزي در استان مي تواند مسير مطلوبي براي اشتغالزايي در استان باشد.
وي ادامه داد: تعيين استاندارد براي توليد خرماي باكيفيت، حمل و نقل، بررسي روابط تجاري با كشورهاي هدف، منابع بانكي و فرآيند توليد خرماي صادراتي از جمله مواردي است كه در ميزتخصصي خرما بررسي مي شود.
رئيس اداره توسعه صادرات سازمان صنعت و تجارت هرمزگان گفت: با توجه به نزديكي ماه رمضان و افزايش تقاضا براي خريد خرما امكانات و ساز و كارهاي لازم در اين خصوص انجام شود.
انصاريان بیان داشت: در هرمزگان تعداد 610 نفر گواهي محصول سالم دريافت كرده اند كه مي توان اين گواهي را به عنوان برند محصول استان در نظر گرفت.
در این جلسه گزارش عملکرد پرداخت تسهیلات خرید توافقی خرما در سال گذشته توسط بانک های عامل استان، اقدامات صورت گرفته در خصوص خوشه خرما توسط عامل توسعه خوشه خرما و اقدامات صورت گرفته در خصوص کنسرسیوم خرما توسط رئیس انجمن خرمای استان ارائه شد.