آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۶۵۷
برای اولین در منطقه خاورمیانه صورت می‌گیرد؛

الکترود گذاری در مغز انسان برای تشخیص و درمان بیماری صرع در بیمارستان رضوی مشهد

رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی با اعلام خبر انجام عمل الکترودگذاری در مغز انسان برای بیماری های صرع در این بیمارستان گفت: روش الکترود گذاری بهترین و دقیق‌ترین روش تشخیص و درمان بیماری صرع است که از مهر ماه امسال اين بیمارستان امکان پذیر می باشد.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعید عبدالحسینی ظهر امروز در نشست خبری که در حاشیه نخستین کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب که در بیمارستان رضوی مشهد در حال برگزاری است، صرع را بیماری‌ای دانست که در کل دنیا به عنوان یک معضل پزشکی مطرح است و گفت: تا امروز بسیاری از بیماران صرع در تشخیص مورد اشتباه قرار می گرفتند، گاهی اصلا این بیماری تشخیص داده نمی شد و گاهی نیز به طور اشتباه درمان صرع روی بیمار صورت می گرفت در حالی که اصلا بیماری صرع نبوده است.
 
وی ادامه داد: هرچند آمار دقیقی وجود ندارد اما به خاطر همین شرایط، عده ای برای درمان به خارج از کشور می رفتند.
 
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی با بیان این که برای اولین بار در منطقه این روش تشخیصی و درمانی در مشهد نیز اجرا می شود، بیان داشت: دو سال است که مرکز بیماری صرع را در بیمارستان رضوی راه اندازی کرده ایم و با همکاری هایی که با سایر دانشگاه ها بویژه دانشگاه مونستر آلمان داشتیم، دستاوردهای بسیار خوبی در زمینه تشخیص و درمان بیماری صرع کسب کردیم.
 
عبدالحسینی در خصوص روش الکترودگذاری در بیماری صرع گفت: در این روش الکترودهایی در ناحیه ای مغز که حدس زده می شود بیماری صرع ناشی از آن است، وارد می شود و با این الکترود ها ضمن تشخیص، بیماری صرع نیز کنترل و درمان خواهد شد.
 
وی این روش را بهترین و دقیق ترین روش درمانی حال حاضر جهان دانست و افزود: به برکت وجود مقدس امام رضا(ع) برای اولین بار در منطقه در مهرماه امسال اولین عمل الکترودگذاری صورت خواهد گرفت.
 
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی این امکان درمانی را قدم بسیار بزرگی در کشور دانست و گفت: در بخش صرع بیمارستان رضوی هر بیمار حدود پنج تا شش ماه در نوبت انتظار خواهد ماند، اما با گسترش بیمارستان، این بخش نیز گسترش خواهد یافت و این زمان کمتر خواهد شد.
 
عبدالحسینی در خصوص هزینه این روش درمانی بیان داشت: اگر بیمه ها، این بیماری ها را مورد پوشش خود قرار بدهند، هزینه آن برای بیمار ناچیز است؛ ئر این راستا رایزنی های با شرکت بیمه کرده ایم و انتظار داریم زودتر وضعیت آن مشخص شود.
 
وی میزان موفق بودن این روش را نسبت به آمارهای اروپا بالاتر دانست و در خصوص گسترش همکاری تحقیقاتی در مسئله اعصاب گفت: در حاشیه نخستین کنگره بین المللی جراحی مغز و اعصاب، دو تفاهم نامه آموزشی و درمانی با دانشگاه مونسترآلمان خواهیم داشت.
 
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی افزود: در تفاهم نامه آموزشی، اساتید ایرانی برای کسب تجریه و جدید ترین دستاوردهای پزشکی به این دانشگاه خواهد رفت و در زمینه درمان نیز تبادل بیمار خواهیم داشت.
 
عبدالحسینی در خصوص اهداف برگزاری نخستین کنگره بین المللی مغز و اعصاب تصریح کرد: در این کنگره که با حضور 300 متخصص جراحی مغز و اعصاب که 45 نفر آنان از پنج قاره جهان اند، مباحث نظری و تئوری مبادله می شود.
 
وی حضور در کنگره های برگزار شده توسط بیمارستان رضوی را بیش از حد پیش بینی دانست و افزود: این استقبال روز افزون بر خلاف تبلیغاتی منفی است که علیه جمهوری اسلامی ایران در جهان می شود.
 
رئیس بیمارستان قوق تخصصی رضوی در خصوص برنامه های مختلف این بیمارستان گفت: در مسئله گردشگری سلامت و جذب بیماران مسلمان هم اکنون از کشورهای افغانستان، ترکمنستان و عراق، بیمارانی داریم اما هدف بیمارستان رضوی بالاتر از این چند کشور است.
 
عبدالحسینی ادامه داد: سال گذشته انجمن سلامت بین المللی را در بیمارستان رضوی تشکیل دادیم و برنامه ریزی های کلانی در امر گردشگری و توریسم سلامت کرده ایم که به زودی نتایج آن را مشاهده خواهید کرد.
 
وی برنامه ریزی صحیح را ضروری دانست؛ چرا که باید درمان های مناسبی برای بیماران خارجی در نظر گرفته شود و در خصوص چشم انداز این بیمارستان تصریح کرد: تشکیل یک مرکز علمی، پژوهشی و درمانی تعریف اصلی تولیت آستان قدس رضوی از ابتدای شروع به کار این بیمارستان بوده است و این بیمارستان را مرکز تولید علم خواهیم کرد.
 
رئیس بیمارستان رضوی گفت: خیلی از اساتید خارجی که به این جا می آیند، از پیشرفت ها و فعالیت های ما تعجب می کنند و آن را غیر قابل باور می دانند و بدین ترتیب شیعه را به عنوان یک مرجع علمی در دنیا معرفی خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
فرنازقنادپور
-
۱۵ دی ۱۳۹۱ - ۰۲:۴۵
خيلي عالي بود کاش در مورد اين هزينه هاي اين بيماري هم ميگفتد وزمان در مان واولويت هاي ان
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار