کد خبر:۴۹۶۵۱۶
مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد:

بیمارستان رضوی سومین تولیدکننده رادیو دارو در کشور است/ فشار تحریم‌ها باعث تولید رادیو دارو شد

مدیر عامل بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: بیمارستان رضوی سومین تولیدکننده رادیو دارو در کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سعید هاشم‌زاده امروز در نشست خبری که در بیمارستان رضوی مشهد برگزار شد از تولید رادیو دارو در ششم اسفند ماه سال جاری در  بیمارستان رضوی مشهد خبر داد و گفت: دستگاه سیکلوترون می‌تواند در یک پروسه مشخص شده ماده رادیواکتیوی را تولید کند که از آن رادیو دارو جدا می‌شود و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها به ویژه انواع سرطان و توده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد فشار تحریم‌ها و عدم ارتباط مناسب کشورهای مختلف با ایران را از جمله دلایل تولید رادیو دارو در این بیمارستان دانست و بیان کرد: بیمارستان رضوی پس از دو مرکز درمانی در تهران توانست به تولید این رادیو دارو دست یاید و به سومین تولیدکننده این دارو هسته‌ای در کشور تبدیل شود.

 

وی در ادامه به هزینه‌های بالای استفاده از این دارو اشاره کرد و ادامه داد: تا قبل از تولید این دارو بیمارستان نیاز خود را با هزینه بسیار از تهران تامین می‌کرد و بسیاری از بیماران در صورت درمان در خارج از کشور مجبور به پرداخت بین ۱۴ تا۱۶میلیون تومان در ترکیه و در کشورهای عربی بین هزار و ۵۰۰ تا دو هزار دلار می‌شدند؛ اما تولید این دارو در بیمارستان رضوی سبب شده تا بیماران با پرداخت حدود سه میلیون تومان بتوانند برای درمان استفاده کنند.

 

تولید هر ۲ ماه یکی از انواع رادیو دارو در بیمارستان رضوی مشهد


هاشم‌زاده ضمن تاکید بر این مطلب که  تولید این دارو با بهره‌گیری از همه اصول و قوانین سازمان انرژی هسته‌ای، وزارت بهداشت و سازمان استاندارد است، خاطرنشان کرد: رادیو دارو طیف گسترده‌ای دارد که در بیمارستان رضوی قرار است بر اساس یک زمان‌بندی مشخص هر دو ماه یکی از انواع این نوع دارو تولید شود.

 

مدیرعامل بیمارستان رضوی با اشاره به این مطلب که از شنبه ۲۲ اسفند ماه سال جاری تعدادی از بیماران با این دارو به درمان خود پرداختند، گفت: از آنجا که این دارو بسیار حساس می‌باشد، گذشت شش تا هشت ساعت این دارو غیر قابل استفاده می‌شود، بنابراین با با اعزام تیمی از متخصصان به برخی از کشورهای خارجی از جمله ایتالیا، اتریش و آلمان همراه با دعوت از متخصصین خارجی به بیمارستان رضوی تلاش کردیم سطح آموزش تولید و استفاده از این دارو را در بیمارستان رضوی ارتقا دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار