کد خبر:۱۹۶۱۴۰
مسئول گروه جهادي باران دانشگاه آزاد سمنان:
قناعت پيشگي و صبر از مهمترين ثمرات اردوهاي جهادي است
مسئول گروه جهادي باران دانشگاه آزاد سمنان گفت: با برگزاري اردوهاي جهادي، دانشجويان قناعت و صبر را فرا ميگيرند و سطح توقعشان پايين ميآيد.
علي اكبر ابراهيمي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در سمنان، تصريح كرد: دانشجويان دانشگاه آزاد سمنان در اولين اعزام مستقل به اردوي جهادي امسال به روستاهاي دستجرد اعزام شدند كه پس از شناسايي به عمل آمده از منطقه و مشكلات مردم آن فعاليت هاي خود را آغاز كردند.
وي در ادامه بيان كرد: فعاليت هاي عمراني دانشجويان اين دانشگاه در زميني كه با كمك سازمان تبليغات اسلامي تهيه شده بود، آغاز شد كه تا كنون عمليات آرماتور بندي، پي ريزي و شناژ آن انجام شده است.
مسئول جهادي باران دانشگاه آزاد افزود: دانشجويان جهادگر عمليات ساخت خانه عالم را نيز در روستاي دستجرد از صفر شروع كرده اند و با تكميل و ساخت اين خانه، روستاي دستجرد هم در رده روستاهاي داراي روحاني قرار خواهد گرفت و نماز جماعت هم در روستا برگزار خواهد شد.
ابراهيمي گفت: از ديگر فعاليت هاي انجام گرفته جهادگران در روستاهاي مورد نظر كلاس هاي قران، حلقه هاي صالحين با موضوعات مهدويت، ازدواج و فراماسونري و همچنين برگزاري نماز جماعت روزانه كه با استقبال زياد مردم روبرو شده است، انجام مي شود.
وي همچنين افزود: در بحث تربيت بدني مسابقات فوتسال از امشب بين پنج تيم از روستاهاي دستجرد، دزيان، قلعه بالا، قزازان و تيم جهادي دانشگاه آزاد سمنان برگزار مي شود.
مسئول جهادي باران دانشگاه آزاد بيان كرد: از ديگر اقدامات گروه جهادي باران دانشگاه آزاد سمنان مي توان از ساخت غسالخانه روستاي يزدو ، ساخت حمام و تعمير سقف خانه يكي از اهالي كم بضاعت روستا، گچ كاري ديوار و رنگ آميزي قفسه هاي كتابخانه روستاي قلعه بالا و آبياري باغ عمومي روستاي دزيان را نام برد.
ابراهيمي در پايان خاطرنشان كرد: بهتر است در پايان اعزام هر گروه جهادي مسئولان استاني بيايند و مشكلات دهياري ها و بخشداري ها را بيابند و مشكلات روستاها را به طور تخصصي با حضور دانشجويان جهادي مرتفع كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.