کد خبر:۲۰۲۲۲۴
دبیر جشنواره داستانی «گوهر مکتوب» استان فارس تاکید کرد:
لزوم ایجاد انجمن های ادبی و داستان نویسی در شهرستان های فارس
دبیر جشنواره داستانی «گوهر مکتوب» فارس با اشاره به استقبال جوانان از این جشنواره گفت: ایجاد تشکل ها و انجمن های داستان نویسی و ادبی در شهرستان های استان فارس بسیار لازم و ضروری است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بیژن کیا امروز در نشست خبری در سازمان بسیج هنرمندان فارس در خصوص برگزاری جشنواره داستانی «گوهر مکتوب» بیان داشت: فردا 34 آثار برگزیده که به مرحله نهایی راه یافته اند داوری خواهند شد.
وی ادامه داد: 263 اثر به دبیرخانه جشنواره داستانی گوهر مکتوب ارسال شده است که تنها 34 اثر به مرحله نهایی راه یافت که از بین تمامی آثار ارسالی 18 داستان بلند، 48 داستانک و بقیه آثار داستان کوتاه بوده است.
دبیر جشنواره داستانی «گوهر مکتوب» فارس برگزاری جشنواره داستانی گوهر مکتوب را الگویی مناسب جهت تربیت و تولید نویسندگان در استان فارس دانست و خاطرنشان کرد: این جشنواره تنها جشنواره ی است که در کنار رقابت، انجمنی را تشکیل داد تا شرکت کننده گان به اصلاح آثار خود در انجمن بپردازند.
کیا افزود: حضور چشمگیر نویسندگان نوجوان از مراکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان نشاندهنده ی ارتباط با این بدنه کانون فرهنگی است که در واقع این ارتباط، ارتباط مبارکی خواهد بود.
وی بیان کرد: آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره «گوهر مکتوب» نمایانگر استقبال گسترده ای نویسندگان جوان و نوجوان در سرتاسر استان فارس می باشد.
دبیر انجمن داستان سازمان بسیج هنرمندان در ادامه با اشاره به توزيع جمعیتی آثار گفت: بیشترین آثار ارسالی از شهر شیراز با 123 اثر و کمترین آن از شهرستان فسا و فراشبند با یک اثر ارسالی است.
وی درباره توزيع سنی نویسندگان جوان ترین فرد نویسنده شرکت کننده در جشنواره را 9 سال سن و مسن ترین نویسنده را 70 سال ذکر نمود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.