آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۴۰۹
صبح امروز؛

همايش طرح ملي ايجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در دانشگاه اميركبير آغاز به كار كرد

همايش طرح ملي ايجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در كشور صبح امروز با حضور معاون شهردار تهران و قائم مقام دبير شوراي عتف در دانشگاه اميركبير آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا رهايي، رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير صبح امروز در همايش طرح ملي ايجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در كشور كه در اين دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه اميركبير به عنوان دانشگاه محوري ايجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در كشور است كه اين طرح از طرح‌هاي مصوب شوراي عتف به شمار مي‌رود.

وي افزود: اين طرح با هدف ارائه طرح ملي مديريت هوشمند يكپارچه و كنترل ترافيك در شبكه‌هاي حمل و نقل شهري و جاده‌اي با قابليت ارتقا و توسعه در دانشگاه اميركبير آغاز شده است.

رئيس دانشگاه اميركبير بيان داشت: افزايش ايمني و كاهش تلفات جاده‌اي، مديريت ترافيك به صورت هوشمند، اصلاح سيستم رانندگي ايمن و افزايش فرهنگ رانندگي، كاهش در وقت و هزينه‌هاي صرف شده در ترافيك به كمك سيستم‌هاي اطلاع رساني و هدايت مسير، كاهش اصطكاك وسايل نقليه با استفاده از سيستم‌هاي هوشمند و كاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي از مزاياي طرح ملي ايجاد سامانه حمل و نقل هوشمند در كشور است.

رهايي اضافه كرد: بر اساس اجرايي اين طرح مي‌توان به معماري ملي سيستم‌هاي هوشمند حمل و نقل درون شهري و برون شهري، ارائه سند ملي برنامه راهبردي سيستم‌هاي هوشمند حمل و نقل، تبيين استانداردهاي ملي سيستم‌هاي هوشمند حمل و نقل، ارائه مدل آزمايشگاهي براي انتخاب سيستم‌هاي هوشمند مطابق معماري و استاندارد ملي رسيد.

وي با بيان اينكه حمل و نقل يكي از عوامل مهم پيشرفت در كشورها است، افزود: افزايش حجم خودروها، معابر شهري و برون شهري، موجب آلودگي‌هاي هوا، ناراحتي‌هاي روحي و رواني، مصرف بي‌رويه سوخت و اتلاف وقت شده است كه بر اين اساس سالانه تلفات زيادي در جاده‌هاي درون‌شهري و برون شهري اتفاق مي‌افتد.

رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير اضافه كرد: بر اساس آمارها در كشور در سال 89، تصادفات اتفاق افتاده 20 هزار ميليارد ريال بوده است كه به تلفات انساني بر مي‌گردد.

رهايي خاطرنشان كرد: با توجه به تلفات و تصادفات در كشور  طي سال‌هاي اخير و بر اساس اولويت بندي‌ها، طرح حمل و نقل هوشمند مصوب شد و اين پروژه چهار ماهه پيش به دانشگاه اميركبير ارائه شد، اين در حالي است كه دانشگاه اميركبير طي سال‌هاي گذشته در اين حوزه فعاليت‌هاي پژوهشي انجام داده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار