حمیدرضا گرامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به برگزاری اولین یادواره شهدای عرصه گمنامی اطلاعات سپاه فارس در 21 دی ماه جاری در شیراز تصریح کرد: برگزاری یادواره های شهدا فرصتی برای تحکیم و ترویج فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت و از خودگذشتگی در جامعه اسلامی است.
وی افزود: یادواره 15 شهید اطلاعات ناحیه بقیه الله(عج) شیراز تحت عنوان «جلوتر از خاکریز»نیز 10 دی ماه جاری بعد از نماز مغرب و عشا با حضور پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس و جانبازان و آزادگان در محل تالار حافظ برگزار می شود.
فرمانده سپاه بقیه الله(عج) شیراز بیان داشت: برگزاری اجلاسیه بزرگ سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس در اردیبهشت سال 90 بزرگترین رویداد فرهنگی تاریخ فارس بود که به دستور فرماندهی سپاه فجر فارس برگزاری یادواره های تخصصی اقشار و گروه ها با هدف تجدید خاطره و تحکیم روحیه خودباوری در دستور کار قرار گرفت.
گرامی ادامه داد: در سال گذشته یادواره شهدی آماد و در سال جاری نیز سه یادواره شهدای فناوری اطلاعات، یادواره شهدای تخریب چی و شهدای اطلاعات در دستور کار قرار گرفت.
وی تصریح کرد: ارتباطات و مخابرات در جنگ مغز و قلب عملیات محسوب می شد و بی سم چی ها در این دسته در طول هشت سال دفاع مقدس نقش قلب، مغز و چشم های نبرد حق علیه باطل را ایفا کردند.
فرمانده سپاه بقیه الله(عج) شیراز با اشاره به اهمیت و جایگاه بی سیم چی ها و رزمندگان عرصه فناوری و اطلاعات، گفت: باید با برگزاری یادواره شهدای این عرصه یاد و خاطره این شهدا به همراه دیگر شهدا و ایثارگران دفاع مقدس گرامی داشته شود.
گرامی در ادامه به نقش شهدا و رزمندگان تخریب چی در دفاع مقدس اشاره و افزود: پس از تعیین مسیر توسط نیروهای عملیات، این رزمندگان و نیروهای تخریب چی بودند که با ایثارگری های خود باید راه را برای حرکت رزمندگان باز می کردند.
وی به نقش رزمندگان و شهدای اطلاعات در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: نیروهای اطلاعات به نوعی کارشان جلوتر و یا در دکل ها، بالاتر از دیگر رزمندگان بود که باید تمامی تحرکات و تاکتیک های دشمن را زیر نظر می گرفتند و مواضع دشمن را شناسایی می کردند.
فرمانده سپاه بقیه الله(عج) شیراز بیان داشت: حضور نیروهای مخلص و اطلاعات در میادین جنگ در کنار سایر رزمندگان به فرماندهان و رزمندگان آرامش خاطر می داد.