کد خبر:۲۲۱۵۱۶
معاون سابق پیشگیری از مواد مخدر نیروی انتظامی لرستان:

قوانین مبارزه با مواد مخدر به درستی اعمال نمی‌شود

معاون سابق پیشگیری از مواد مخدر نیروی انتظامی لرستان گفت: قوانین مبارزه با مواد مخدر نه قوانین درستی هستند، و نه به درستی اعمال می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، امینی روز گذشته در کرسی آزاد اندیشی با موضوع «اعتیاد و پیامدهای آن» که توسط بسیج دانشجویی مرکز علمی- کاربردی دادگستری لرستان در خرم آباد برگزار شد، تصریح کرد: قوانین مبارزه با مواد مخدر نه قوانین درستی هستند، و نه به درستی اعمال می شوند و در واقع عملا توزیع مواد مخدر برای مصرف کاملا در کشور آزاد است و در هیچ کجای دنیا این گونه نیست.

 

وی با اشاره به اینکه ایران نخستین کشور در مسئله مبارزه با مواد مخدر است و 30 پله رتبه از دومین کشور فاصله دارد، افزود: متاسفانه چون در امر مبارزه با اعتیاد علمی کار نمی کنیم، نفعی به جامعه ما نمی رسد.

 

این محقق و پژوهشگر حوزه مواد مخدر گفت: زمانی که آیت الله شاهرودی رئیس سابق قوه قضاییه بخشنامه عدم دستگیری معتادین به دلیل مجرم نبودن را صادر کرد در آن سالها در استانداری لرستان اعلام کردم که من به شما قول شرف می دهم که اگر شما معتاد را به عنوان مجرم دستگیر نکنید، تعداد معتادان شما در زندان ها افزایش می یابد؛ البته به دلیل ارتکاب جرایم دیگری که الان همینطور است و معتادان زیادی در زندان ها هستند که جرم آنها اعتیاد نیست.

 

امینی ادامه داد: معتاد جنایت کار نیست؛ اما اگر معتاد را مجرم تصور کنیم این فرصت برای دستگاه قضا وجود دارد که اگر معتادی نخواست داوطلبانه برای ترک اقدام کند، گوشش را بگیرد و اجبارا فرد معتاد را در مسیر ترک اعتیاد قرار دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: هیچ کجای دنیا به اندازه مسئولان ما در امر مبارزه با مواد مخدر جدی عمل نمی کنند؛ اما قوانین ما ضعیف هستند و ما با قاچاقچیان خرده پا خیلی ضعیف عمل می کنیم و به همین دلیل در عمل موفق نبوده ایم.

 

معاون سابق پیشگیری از مواد مخدر نیروی انتظامی لرستان با اشاره به اینکه اگر متادون را وارد کشور نمی کردند ما دنبال کراک ایرانی نمی رفتیم، گفت: متادون 10 برابر هروئین قوی تر است و هروئین ده برابر  از تریاک قوی تر است و فردی که متادون مصرف کند دیگر به هروئین برنمی گردد.

 

کمپ های غیرمجاز ترک اعتیاد لرستان شکنجه گر هستند

 

امینی تصریح کرد: حدود 30 کمپ ترک اعتیاد در استان می شناسم که در راه اندازی آنها دخالت داشته ام که اگر این 30 کمپ را به 50 کمپ افزایش دهند و به آنها مجوز بدهند می توانند موفق باشند؛  اما در حال حاضر بیش از 200 کمپ غیر مجاز در استان وجود دارد که خیلی های آنها شکنجه گر هستند و خودشان مواد توزیع می کنند و انواع و اقسام کثافت کاری ها را انجام می دهند.

 

وی افزود: کسانی منافع محور هستند و می گویند یا هیچکدام از کمپ ها نباشند و یا با غیر مجازها هم کاری نداشته باشیم این ها می خواهند معتادان را نسبت به کمپ های ترک اعتیاد بدبین کنند تا به سمت کمپ ها نروند و متادون تراپی را که برای آنها درآمد زا است، ادامه دهند .

 

این محقق و پژوهشگر حوزه مواد مخدر گفت: یک مرکز متادون ترابی که مجوز دولتی داشته در طول یک ماه 122میلیون تومان سود عایدش شده است گردانندگان متادون تراپی ها نمی خواهند معتادان ترک کنند و به دنبال منافع کلان خود هستند و با مباحث علمی مردم را فریب می دهند و این در حالی است که متادون در عمل تاثیری نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار