کد خبر:۲۲۲۲۱۸
رئیس دانشگاه آزاد ساری:
جلوه های بصیرت و پایداری ملت ایران در 9 دی نمایان شد
رئیس دانشگاه آزاد ساری گفت: جلوه های بصیرت و پایداری ملت ایران در 9 دی نمایان شد و یک حماسه عظیم و تاریخی در تاریخ افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ثبت و ماندگار شد .

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، کیومرث نیاز آذری امروز در جمع مدیران گروه، کارشناسان و کارکنان پژوهش در مراسم افتتاح آزمایشگاه جدید دانشگاه آزاد اسلامی ساری با اشاره به حماسه نهم دی گفت: در نهم دی جلوههای بصیرت و پایداری ملت هوشیار ایران نمایان شد و یک حماسه عظیم و تاریخی در تاریخ افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ثبت و ماندگار شد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص 9 دی ماه که تجلی دست قدرت خداوند تبارک و تعالی و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: 9 دی ماه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است.
نیازآذری با اشاره به اینکه 9 دی ماه اولین و آخرین توطئه علیه ملت و نظام نیست ادامه داد: دشمن توان دیدن ترقی و رونق ملت را نداشته و دائما در حال توطئه علیه ملت ایران است.
وی خاطرنشان کرد: ملت عزیز و انقلابی ایران اسلامی بصیر و آگاه بودند و گوش به فرمان رهبر در روز 9 دی 88 به صورت یکپارچه و باشکوه پاسخ دندانشکنی به سران فتنه و فتنهگران دادند که در تاریخ انقلاب بینظیر بود.
نیازآذری در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: اسلامی و انقلابی بودن زمانی ارزش خواهد داشت که اسلامی و انقلابی بمانیم و بر سر آرمان ها و ارزش ها بایستیم.
وی به قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) برای خواسته حق خود جان خود را فدا کرد و تا آخر برروی اصول و حق خواهی و دفاع از دین باقی ماند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری تصریح کرد: اگر همه افراد از روی آگاهی و بصیرت تصمیم می گرفتند و به اصول و قوانین پای بند بودند شاهد این همه حوادث و خسارت ها نبودیم.
وی تاکید کرد باید بصیرت خود را افزایش دهیم تا بتوانیم در میدانی که فتنه و شبهه به سراغ ما می آیند با بصیرت و آگاهی تصمیم درست بگیریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.