به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، دانشگاه آزاد نقده از سال 74 تاسیس شده و در حال حاضر 1700 دانشجو در این مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند، این در حالی است که تنها منبع شرب آنها را آب های زیرزمینی تشکیل می دهد.
مسئولان دانشگاه آزاد نقده برای سالم سازی این آب از دستگاه های تصفیه که توسط دانشگاه خریداری شده است، استفاده می کنند و باید از مسئولان شهرستان پرسید آیا استفاده از آب شرب سالم حق دانشجویان نیست؟
کاظم مهری، رئیس دانشگاه آزاد نقده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، در رابطه با تلاش برای حل این مشکل گفت: در سفر اخیر استاندار آذربایجان غربی به این شهرستان، این مشکل مطرح شد و وی دستور بررسی و حل آن را صادر کرد، اما در جلسه ای که با فرماندار و رئیس اداره آب و فاضلاب نقده داشتیم، آنها حل این مشکل را منوط به شرایطی اعلام کردند.
وی ادامه داد: در این جلسه مصوب شد به دلیل خارج از محدوده بودن، لوله گذاری به طول 1200 متر بین محل اصلی انشعاب آب و گاز تا دانشگاه بر عهده این مرکز آموزش عالی باشد.
رئیس دانشگاه آزاد نقده تصریح کرد: در نزدیکی این دانشگاه قبرستان و محلی برای دفن زباله وجود دارد که مسلما در آلودگی آب بی تاثیر نیست، اما مسئولان با سنگ اندازی های مختلف این مسئله مهم را نادیده می گیرند.
مهری با اشاره به اینکه حق هر شهروندی است که از آب سالم بهره مند باشد، گفت: مسئولان دست روی دست گذاشته اند تا حادثه ای به وجود آید و نوشدارو بعد از مرگ سهراب اتفاق افتد.