کد خبر:۲۲۵۷۰۲
قائم مقام وزیر بهداشت در استان فارس:

پیشگیری باید در کشور پیشرو باشد

قائم مقام وزیر بهداست، درمان و آموزش پزشکی در استان فارس با طرح این سوال که در کشور تا چه زمانی می خواهیم به دنبال درمان باشیم گفت: باید پیشگیری در کشور مورد توجه قرار گیرد و به نوعی پیشروتر از درمان باشد.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه عصر امروز در افتتاحیه نخستین کنگره «پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی خاورمیانه» که در شیراز برگزار شد، با طرح این سوال که در کشور تا چه زمانی می خواهیم به دنبال درمان باشیم گفت: باید پیشگیری در کشور مورد توجه قرار گیرد و به نوعی پیشروتر از درمان باشد.

 

وی افزود: درمان هزینه های سنگینی دارد و این در حالی است که برای پیشگیری هزینه های کمتری نیاز است اما باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

 

قائم مقام وزیر بهداشت در استان فارس گفت: دیابت، فشارخون، چاقی وزن و مصرف دخانیات از فاکتورهای اصلی بیمارهای قلبی و عروقی هستند که مردم را به کام مرگ می کشاند.

 

 ایمانیه تصریح کرد: نخستین علت مرگ و میرها در کشور، بیمارهای قلبی و عروقی است و باید به سمت پیشگیری برویم، در تمام جهان حتی پزشکان جراح قلب به سمت پیشگیری می‌روند.

 

وی هچنین بیان داشت: براساس آمار موجود در حال حاضر به ازای هر یک میلیون نفر 18 پزشک متخصص قلب و مغز در کشورمان فعال هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار