مدیرکل اداره ارشاد هرمزگان گفت: کلان نگری در کار فرهنگی به خصوص در حوزه فرهنگ و هنر باید با تحول و نوآوری همراه باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام حسین مرشدی ظهر امروز در نشست خبری، با بیان اینکه کلان نگری در کار فرهنگی باید با تحول و نوآوری همزاه باشد، اظهار داشت: افتتاح و بهره برداری از دانشکده علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس یکی از این اولویت های کلان فرهنگی است که روز چهارشنبه با حضور مسئولان کشوری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کلان نگری در حوزه فرهنگ باید به عنوان یک اصل تلقی شود، گفت: آنچه می تواند تحول آفرین باشد همین توسعه دانشگاه ها و مراکز علمی در استان هرمزگان است که خوشبختانه دانشکده علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس نیز به این ظرفیت اضافه شده است؛ بنابراین این قبیل فعالیت ها و نه کارهای زودگذر توسعه آفرین است.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان بیان کرد: توسعه فعالیت های قرآنی و کرسی های تلاوت قرآن در مدارس، دانشگاه ها و مساجد هرمزگان از پربرکت ترین مصوبات شورای فرهنگ عمومی بود که به تازگی به تصویب اعضا رسید.
حجت الاسلام مرشدی تصریح کرد: مسیر حرکت اداره ارشاد هرمزگان در جهت تحقق خواسته ها و توصیه های مقام معظم رهبری در بحث فرهنگی و هنری خواهد بود.
وی افزود: از آنجا که استان هرمزگان دارای فرهیختگان بزرگ فرهنگی است، شناسایی و معرفی این چهره ها را در دستور کار خود قرار داده ایم.
نماینده وزیر ارشاد در استان هرمزگان ادامه داد: فرهیختگان فرهنگی در این استان از تجاربی برخوردارند که راهکارهای آنها نقش بسزایی در توسعه مسائل فرهنگی هرمزگان دارد.
مرشدی گفت: گرچه تجلیل و تکریم از فرهیختگان فرهنگی جزو وظایف دستگاه فرهنگی است؛ اما بدون تردید یکی از وظایف اصلی اداره کل ارشاد تبیین خدمات ارزشمند نظام است.
تکمیل پروژه های فرهنگی؛ اولویت اصلی در سال 92
وی با بیان اینکه مبنای کار فرهنگی ما عجین شدن فرهنگ ایرانی با دستورات اسلام به خصوص قرآن و سیره اهل بیت(ع) است، اظهار داشت: کار فرهنگی مدنظر رهبر انقلاب کاری است که باید با حداقل آسیب ها و بیشترین سود و خروجی ها همراه باشد.
مدیرکل اداره ارشاد هرمزگان با اعلام اینکه تکمیل و بهره برداری سریع تر پروژه های فرهنگی اولویت اصلی این دستگاه در سال 92 خواهد بود، تصریح کرد: اگر وعده ای در اجرای یک پروژه از ناحیه مسئولی داده شود و آن وعده در تاریخ مقرر اجرا نگردد، این یک آسیب فرهنگی است.
حجت الاسلام حسین مرشدی گفت: استفاده از همه ظرفیت های استان هرمزگان از جمله تعامل سازنده با مراکز علمی، دانشگاه ها، حوزه های علمیه و مساجد از دیگر اولویت های مهم اداره کل ارشاد هرمزگان می باشد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از معیارهایی که در بخش فرهنگ می تواند آثار مثبت و سازنده داشته باشد، توجه به نیاز جوانان و ایجاد فضای نشاط مطابق با معیارهای دین اسلام است.
نماینده وزیر ارشاد در استان هرمزگان با بیان اینکه نشاط و شادی جزو اصول اسلام است، اضافه کرد: توسعه فرهنگ و هنر بدون درنظر گرفتن خواسته ها و نیازهای جوانان، قطعا ناقص است، چراکه نشاط و توجه به نیازهای جوانان باید در دل کارهای فرهنگی تعریف شود.
مرشدی در پایان بر تعامل انجمن های علمی و فرهنگی با سایر شهرستان ها تاکید و خاطرنشان کرد: نگاه ما در ارائه خدمات فرهنگی و هنری به کل استان نگاه عدالت محور خواهد بود و برای این کار نیز به خصوص در سال آینده برنامه ریزی های لازم صورت می گیرد.