به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید امیر مرتضوی امروز در سلسه نشست های اخلاق انتخاباتی و انتخابات اخلاقی در سالن جلسات دادسرا در جمع خبرنگاران بیان کرد: از جمله وظایف کارگروه انتخاباتی جلوگیری از موازی کاری، جلوگیری از مداخله گری و تذکر می باشد.
وی با اشاره به شرایط حساس کشور افزود: انتظار می رود که مسئولان شرایط را درک کنند و از تخریب دولت که عمل شایسته ای نیست جلوگیری کنند. ممکن است نواقصی باشد اما به این معنا نیست که رویکرد تخریب انتخاب شود و اوضاع را آشفته کرد.
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی با اشاره به اینکه وظیفه دستگاه قضایی بر قراری قانون است و در این راستا دستگاه با افراد خاطی برخورد خواهد کرد تصریح کرد: مردم در انتخابات مجلس نشان دادند که بر خلاف آنچه برخی تصور می کردند شور فوق العاده ای در مردم جهت شرکت در انتخابات وجود دارد همچنین حتی یک پرونده که نشان از تخلف داشته باشد در این خصوص تشکیل نشد.
مرتضوی با تاکید بر اینکه از برخی کشورها بیشتر قانون داریم عنوان کرد: زمانی که تبلیغات زود هنگام که جرم محسوب می شود شروع می شود به این معنا نیست که در برخورد با آنها با خلا قانونی مواجه هستیم بلکه در پیگیری ضعیف عمل می شود که امید است در این خصوص نیز اقدامات شایسته ای صورت گیرد.
وی ادامه داد: در انتخابات گذشته با تمام مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه ها و همچنین نشریات دانشگاه ها جلساتی گذاشته شد و در انتخابات جاری نیز سعی می شود این امر تکرار شود که در این راستا تخلفی صورت نگیرد.
رئیس شورای پیشگیری از جرایم انتخاباتی اذعان کرد: اگر به توفیقاتی نائل شده ایم محصول یک کار جمعی است که یک ضلع آن پلیس و یک ضلع آن رسانه ها هستند و همین طور همکاری دیگر دستگاه ها و ادارات که باعث شده خروجی مثبتی را شاهد باشیم که اگر تک بعدی عمل شود توفیقی حاصل نخواهد شد.
وی در پایان بیان کرد: باید در زمینه دشمن شناسی بیشتر وارد شویم و راه را به مردم نشان دهیم زیرا گاهی مسیر هموار است و به راحتی می توان راه را تشخیص داد اما زمانی که مسیر ناهموار است کار به جایی می رسد مسیر مناسب قابل تشخیص نیست زیرا دشمن هر روز با برنامه ای جدید وارد می شود و چنانچه احتمال دهد که یک درصد شانس برد دارد وارد عمل می شود.