یادوارههای شهدا احیاگر بصیرت مردم است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله حائری شیرازی در یادواره شهدای غواص استان خراسان که در مجتمع آیههای مشهد برگزار شد با اشاره به جایگاه دفاع مقدس در انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: دفاع هشت ساله جوانان ایرانی ثمره بسیار بزرگی از هبوط آدم تا ظهور داشته است.
وی با بیان داستان برادران حضرت یوسف (ع) و دشمنیهای آنان گفت: در میان آن چند نفر، ذهنیتی به وجود آمده بود که حضرت یعقوب یوسف و برادرش بنیامین را بیشتر از سایرین دوست میدارد و راه حل این کار این است که با از بین بردن یوسف محبت پدر را به سمت خود جلب کنند.
این استاد حوزه با بیان دلایل محبوبیت حضرت یوسف در نزد پدر گفت: حضرت یوسف (ع) پاک، طاهر، مخلص ودرستکار بود و از این رو پدر او را بیش از بقیه دوست میداشت وخداوند کار را به جایی رساند که همان برادرانی که یوسف (ع) را به چاه انداختند به نزد او آمدند و از او درخواست صدقه کردند.
آیت الله حائری شیرازی با تشریح ارتباط میان داستان حضرت یوسف (ع) و اهل بیت (ع) در زمان پس از پیامبر اظهار داشت: امام علی (ع) نیز مورد دشمنیهای زیادی واقع شدند که این به خاطر آن بود که پیامبر محبت بیشتری نسبت به ایشان داشت که باعث به وجود آوردن چنین مشکلاتی شد و ما نیز با توجه به گذشته باید آینده جهان را ارزیابی کنیم.
وی با بیان اهمیت نقش غواصان در دفاع هشت ساله ایران بیان داشت: خانوادههای غواصهای، جگرگوشهها و نورچشمهای خود را تقدیم اسلام کردند اما مسئلهای که حائز اهمیت است این است که در مقابل آن چه چیز دریافت شده است.
این استاد حوزه علمیه با بیان زمینهسازی ظهور توسط رزمندگان دفاع مقدس افزود: در مورد ائمه نیز در مورد یازده امام که به شهادت رسیدند اقدام قابل توجهی را شاهد نبودیم اما اگر خواستار ظهور امام داوزدهم هستیم باید وفاداری خود را به عهدی که با آن امام می بندیم نشان دهیم و شهدای غواص این مسئله را ثابت کردند اما هنوز این وفاداریها به حد نصاب نرسیده است وباید صبر و بصیرت مردم به آن افزوده شود.
آیت الله حائری شیرازی با تشریح اسلام امریکایی در دوره امام خمینی و مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: در دوره امام راحل اسلام امریکایی به صورت مرفهین در جامعه بروز پیدا میکرد اما در شرایط کنونی اسلام امریکایی در غالب جان برکفانی است که اهداف مستکبرین را محقق می کند به عنوان مثال قاتلین شهید شوشتری برای پول دست به این کار نزدند بلکه جان برکف در این زمینه قدم گذاشتند.
وی افزود: دشمنان کنونی اسلام همانند افرادی که در جنگ صفین در سپاه حضرت علی (ع) حضور داشتند می باشند که تا قبل از اینکه قرآن بر روی نیزه برود در رکاب امیر المومنین بودند اما بیبصیرتی آنان به حدی بود که توان تشخیص قرآن ناطق را نداشتند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به شرایط جامعه و امتحاناتی که در همه حال از مردم به عمل میآید تصریح کرد: امتحانی که امروز امت اسلامی میدهد به مراتب سختتر از دوران امام خمینی است وامثال القاعده، طالبان و سلفیها با نام اسلام هزاران جان برکف به دشمنی با اسلام میفرستن و اینجا نبرد بصیرتهاست در حالی که در دوران امام خمینی نبرد صبرها مطرح بود.
آیت الله حائری شیرازی با بیان جریان قبول قطعنامه در پایان جنگ تحمیلی خاطر نشان کرد: یکی از امتحانات بزرگی که مردم ایران پس دادند قبول قطعنامه بود که در این زمان بصیرت مردم شرایط جامعه را به شکل خوبی رقم زد و در زمان جنگ هشت ساله مردم باصبری که از خود نشان دادند شرایط پیروزی ایران را به وجود آوردند.
وی با بیان طمع دشمنان نسبت به بصیرت مردم ایران افزود: در فتنه 88 این امتحان از بصیرت مردم گرفته شد و در شرایط امروز جامعه برگزاری یادوارههای شهدا بصیرت جامعه را احیا میکند بنابراین هزینهای که در این راه میشود سرمایهگذاری است و باید کتابهای شهدای جنگ تحمیلی ایران و عراق به زبانهای مختلف دنیا ترجمه بشود تا عالمیان مظلوم را بشناسند.
وی عرض ارادت و ابراز علاقه به امام خمینی ومقام معظم رهبری توسط مردم را نشانه محبت آنان به امام زمان (عج) دانست و یادآور شد: مردم در 15 خرداد ارادت خود را با میدان آمدن و حفظ جان امام خمینی نشان دادند و در سایر عرصههای انقلاب اسلامی این عرض ارادت به امام زمان (عج) بیشتر شد.
آیت الله حائری شیرازی قدرتهای جهان را در حال فروپاشی قلمداد کرد و اظهار کرد: قدرت امام زمان (عج) باعث شده است تا قدرتهای پوشالی جهان فرو بریزند که زمینه این فروپاشی را انقلاب اسلامی ایران محقق کرده است.
وی با تأکید بر نقش انسانها در زمینهسازی ظهور بیان داشت: باید دید که انسان برای ظهور امام زمان (عج) چه کرده است نه اینکه همواره بگوییم مسئله ظهور کی محقق خواهد شد.
در پایان آیت الله حائری شیرازی با بیان خاطرهای از مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهوریشان گفت: در روزهای پایانی ریاست جمهوری مقام معظم رهبری از ایشان پرسیدم پس از ریاست جمهوری خود چه میکنید و ایشان به من گفتند میخواهم به حوزه بیایم اما اگر امام خمینی به من امر کنند که مسئولیت عقیدتی یکی از پادگانهای زاهدان را قبول کنم در آن تردیدی نخواهم کرد.