کد خبر:۲۳۲۱۲۷
یک کارشناس سینما:

فیلم آرگو مردم ایران را مورد هدف قرار داد

یک کارشناس سینما در همایش نقد و بررسی فیلم «آرگو» گفت: این فیلم مردم ایران را مورد هدف قرار داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، دانیال سمیعی عصر روز گذشته در همایش نقد و بررسی فیلم ضد ایرانی «آرگو» که به همت بسیج دانشجویی فنی و ‌حرفه‌ای شهید چمران رشت و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در سالن وارش مجتمع فرهنگی هنری خاتم‌الانبیا (ص) برگزار شد، با بیان اینکه کسب عنوان برتر فیلم آرگو در جشنواره مطرح اسکار چهره این جشنواره بزرگ سینمایی را تخریب کرد، گفت: فیلم سینمایی آرگو شایستگی کسب عنوان برتر اسکار را نداشت.
 
وی افزود: فیلم سینمایی آرگو برخلاف دیگر فیلم‌های ضد ایرانی به جای هدف قرار دادن دولت‌ها و نظام اسلامی، مردم ایران را نیز مورد هدف قرار داده است.
 
این کارشناس سینما، داستان فیلم آرگو را مغایر با واقعیت‌ها و اسناد تاریخی دانست و بیان کرد: در این فیلم مردم ایران افرادی ساده‌لوح و بی‌منطق نشان داده شده‌اند.
 
سمیعی با اشاره به اینکه فیلم آرگو از نظر فنی موفق بوده است، تصریح کرد: فیلم آرگو این تفکر را در بین مخاطبان ایجاد می‌کند که مردم ایران قابل گفت‌وگو، منطق و مذاکره نیستند.
 
وی با اشاره به اینکه پروژه آرگو هدف خود را بخوبی دنبال کرد، گفت: آرگو فیلمی مؤلف نبود و از نظر فنی شاخصه‌های برنده شدن در اسکار را نداشت و فیلم‌های بسیار بهتری نسبت به آن وجود داشتند.
 
این کارشناس سینما اسکار را جشنواره‌ای آمریکایی خواند و افزود: برای جشنواره اسکار آمریکایی بودن فیلم‌ها مهم‌تر از مخاطبان بیشتر آنهااست.
 
سمیعی با بیان اینکه وظیفه هالیوود مشروعیت‌بخشی به سیاست خارجی آمریکاست، تصریح کرد: هالیوود اسلحه مخفی آمریکا برای حکومت بر جهان است.
 
وی خاطرنشان کرد: فیلم سینمایی آرگو در راستای مشروعیت‌بخشی برای افزایش فشارها به ایران ساخته شده است.
 
کارشناس سینما، هدف هالیوود را مشخص کردن شیوه زندگی انسان‌ها دانست و افزود: هالیوود صنعتی است که با سرمایه‌داری اداره می‌شود.
 
سمیعی «آرگو» را به معنای جزیره جدا افتاده نامید و یادآور شد: فیلم سینمایی آرگو به دنبال تغییر آرام در ذهنیت مخاطبان است.

وی با بیان اینکه تمام فیلم‌های هالیوودی به نوعی ضد ایرانی و مخالف با ارزش‌های دینی و ملی هستند، خاطرنشان کرد: سال گذشته فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» به دلیل هم‌سویی با ارزش‌های آمریکایی مورد تجلیل قرار گرفت و جایزه اسکار را کسب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار