به گزارش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام علی یونسی امروز در همایشی در تالار نور مشهد که از طرف ستاد حامیان حسن روحانی تشکیل شده بود گفت: در فرهنگ اجتماعی ما جشن و شادی متاسفانه از ارزش و قرب لازم برخوردار نیست و حتی در مسیر عکس آن نیز حرکت می کنند.
وی بیان داشت: در ارزشهای مذهبی ما نیز آنجا که بحث عز است گاها می بینیم یک هفته، یک ماه را به عزاداری می پردازیم و اگر چنانچه افراد فرصت پیدا بکنند کل سال را به عزاداری خواهند پرداخت درحالی که در احادیث و روایات فراوانی از جایگاه بالای شادی و شاد کردن موئمنان صحبت به میان آمده است، این شاد کردن می تواند یک لطیفه و یا یک خدمت باشد.
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات در ادامه افزود: جامعه ما همان گونه که به غذا و اکسیژن نیاز دارد به شادی هم نیازمنداست، اسلام نیاز به ملت افسرده و پژمرده ندارد اما متاسفانه به این مهم توجه نشده است، نمادهای ضد شادی، غم و افسردگی بسیار قوی اما نمادهای شاد و امید بخش نسبت به آینده و فردا بسیار کم است.
یونسی بیان داشت: در دنیا، امروز یکی از مئولفههای توسعه امید به زندگی است، امید به آینده و شاد بودن است، انتخاب شعار جناب آقای حسن روحانی در کاندیداتوری این دوره ریاست جمهوری به دولت تدبیر و امید جای خوشحالی دارد گمشده ملت ما امید است.
وی با اشاره به ایام ولادت حضرت زهرا(س) گفت: حضرت زهرا(س) مظهر کمال و جمال الهی است ایشان به عنوان یک زن به درجه کمالات پروردگار رسیدند، زن جلوه جمال و عشق خداوند است و نمونه کامل آن حضرت زهرا (س) میباشد، حضرت زهرا(س) در زن بودن کامل شدند، یک زن کامل در کنار یک مرد کامل، یعنی یک انسان کامل.
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات افزود: در فرهنگ عامیانه ما متاسفانه فرهنگ مرد سالارانه وجود دارد و زن بودن یک عیب یک کمبود و یک ضعف بشمار میرود، اگر چه مادر بودن ابنچنین نیست، اما آن جا که پای یک زن به میان میآید با او به شدت مخالفت میشود، این فرهنگ مرد سالارانه گاهی رنگ و لعاب دینی را نیز به خود میگیرد.
وی ادامه داد: از دغدغههای حضرت زهرا(س) نگاه به آینده بود، آنچه که حضرت زهرا(س) از آن رنج میبردند و از آن رنج نیز به شهادت رسیدند غصه جامعه و امت اسلامی پس از پدرشان بود، از آن جهت که پس از فوت پدرشان اصلاح امور به دست افراد نالایق نیفتد.
وی در تکمیل گفته خود افزود: این افراد انسانهای بی دین و بی اعتقادی نبودند، بسیاری از آنهایی که ادعای حاکم شدند داشتند علایق و ظواهر دین را به طور بسیار دقیق به کار میبردند آنچنان که مردم فریفته این ظواهر میشدند، نگرانی، نگرانی بی دین کردن مردم نبود بی نماز و یا بیروزه کردن مردم نبود، اتفاقا این رفتارها در این جامعه از طریق این افراد تقویت میشد.
وزیر اطلاعات دولت اصلاحات بیان داشت: این رفتار تا آنجا ادامه پیدا کرد که حضرت علی(ع) را خانه نشین و توانستند به نام دین امام حسین(ع) را نیز به شهادت برسانند، آنقدر میشود نماز مستحبی خواند که کار مردم روی زمین بماند، میشود عاشقان جهاد را به جنگ در کشورهای آفریقایی فرستاد و باقیماندگان را برای نماز به مسجد.
حجت الاسلام یونسی بیان داشت: امامان ما اهتمام به فتح کشورهای جهان نداشتند آنها بالاتر از فتح کشورها به فتح دل مردم فکر میکردند، اسلام ناب را میخواستند نه شعارهای عوام فریب، امام علی (ع) در تمام طول مدت حکومت خود یک جنگ نیز نداشتند، ایشان بالاتر از هر چیز به فکر ایجاد حکومت ناب اسلامی بودند که عدالت، معنویت و رضایت مردم و انتصاب افراد شایسته و لایق درجایگاه خود و جلوگیری از ایجاد فجایع بزرگ در حکومت اسلامی است، در سوره مبارکه اسرا اشاره میشود به اینکه شبی پیامبر خوابی میبینند که در آن خواب میمونها و بوزینهها بر منبر ایشان قرار گرفتهاند و از منبر شان بالا میروند، منبر را اشغال و آن را آلوده کردهاند، این خواب پیامبر را بسیار نگران کرده بود.
وی در پایان اذعان کرد: این خواب به صورت سمبولیک است اما مشخصا آینده بدی را برای مسلمین پیش بینی کرده است. پس از فوت پیامبر پیش بینیها رخ داد و افراد نالایق مناصب و جایگاهها را گرفتند و آنچه که نباید اتفاق بیفتد رخ داد و بر این اساس بود که پیامبر در زمان حیاتشان بارها گفته بودند من از دشمنان برای اصلاح امتم نمیترسم من از سوء تدبیرها هراسانم، و این بزرگترین خطری است که امت اسلام را همچنان تهدید میکند.