به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسین حیدریان ظهر امروز در نشست خبری که در سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزار شد، گفت: اردوهای جهادی حرکت دسته جمعی نوجوانان، جوانان، طلبه ها و اقشار خاصی از مردم است که بدون انگیزه های مالی طی یک بازده کوتاه مدت در جهت رفع محرومیت در جامعه در عرصه های مختلف حضور می یابند.
وی با بیان اینکه اوج برنامه های جهادی در ایام تابستان است گفت: جهادگران در ایام اوقات فراغت با دست کشیدن از زندگی روزمره و تفریح، در اردوهای جهادی حضور می یابند و فضای محرومیت را از نزدیک لمس می کنند.
مسئول کانون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: اردوهای جهادی ارتباط کار و تلاش را در جامعه افزایش می دهد و دانشجویانی که نیازمند ابزارهایی برای انجام فعالیت های جهادی هستند، مطالبه خود را از مسئولان مطرح می کنند.
حیدریان تصریح کرد: خدمت رسانی و محرومیت زدایی با انجام کارهای هنری، علمی، فرهنگی و عمرانی انجام می شود.
وی اردوهای جهادی را ترویج دهنده کار و تلاش در جامعه دانست و گفت: ثبت تجربیات، مهارت ها و تقویت توانمندی دانشجویان در اروهای جهادی یکی از نقاط قوت محسوب می شود.
مسئول کانون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی گیلان کاهش هزینه های عمرانی دولت و تسریع انجام پروژه ها را یکی از شاخصه های فعالیت های عمرانی برشمرد و گفت: ثبت کارآمد سازی نظام و دلبستگی مردم خصوصا اقشار مستضعف از شاخصه های سیاسی این اردوهاست.
حیدریان کارگروه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و علمی را از کارگروه های اردوهای جهادی بیان کرد و گفت: کارگروه عمرانی بخش سخت افزاری و پروژه های کوچک و زودبازده را در برمی گیرد.
وی تقویت و ارتقای بنیه علمی و مهارتی را از مهمترین فعالیت های علمی برشمرد و گفت: کارگروه فرهنگی در تقویت فرهنگ و سلامت روحی و روانی فعالیت می کنند.
مسئول کانون سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه اردوهای جهادی دارای سه مرحله است، گفت: شناسایی چگونگی و چرایی حضور جهادگران در مناطق محروم، حضور در عرصه و انجام و پیگیری مصوبات از مراحل برگزاری اردوهای جهادی است.
حیدریان از اعزام 200 دانشجو در قالب شش گروه جهادی به روستاهای محروم گیلان در ایام نوروز خبر داد و گفت: در تابستان امسال بیش از 2000 دانشجو در مناطق مختلف گیلان فعالیت خواهند کرد.